|
Příspěvky uživatele - 212.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
TZ-4K-14, 19.6.2009 Dobrý den 14 motor má pod výfukovým potrubím mazací kanálek takže tam je trubka která vede k olejovému čerpadlu dole pod motorem |  | TK, TZ, MT, Holder, 4.3.2009 zdravím já už řízení mám. Mám sice orstu z desty ale myslím si že bude záležet na pístnici když bude většího prumněru tak řízení bude pomalejší. |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 23.2.2009 Zdravím všachny mam malý problém vytáhnul jsem olejové čerpadlo z motoru abych ho vyčistil a ted nevím jestli když ho dám zpět bude mazat tak jak má. Jedná se o to aby mazalo správně válac tím mazacím kanálkem pod výfukem jestli nemusí být načasované... celý příspěvek > |  | TK rízení, 21.1.2009 Dobrý večer mněl jaem stejný problém ale pomoho mi že jsem vytáhl celé řízení a otáčel jsem volantem tak dlouho až se tisící hran otočil opačně než jak byl osazený v traktoře pak mi šlo doštelovat na tom pulměsíci. |  | TK, TZ, MT, Holder, 18.1.2009 Dobrý večer úpravy co máte se mi moc líbí havně to rozšíření náprav mám totiž taky tkáčko a taky ho používám v lese a na vyhrnování sněhu. Chci se ale hlavně zeptat když jste takový kuti jestli nemáte plánky na štěpkovač? díky Svatˇa |  |
 |
|
|
|