|
Příspěvky uživatele - 147.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte někdo tuto rostlinu?, 1.6.2009 Dobrý večer,
sukulentní rostlina - TALINUM PANICULATUM. |  | Neznámý keř, 4.3.2009 Dobrý večer, maro, podívejte se na popis ALBÍZIE (kapinice, "perská akácie"). |  |
|  | Ozdobný keř, 1.3.2009 Dobrý den, domnívám se, že by to mohl být KDOULOVEC (CHAENOMELES). |  | oleandr, 28.2.2009 Dobrý den, u oleandrů, které pěstuji je to běžné, že si květy založí již na podzim - začnou pak dříve kvést. Pokud květní stvoly nejsou poškozeny deštěm a chladem (na "letním" stanovišti je nechávám až do října-včetně), tak je... celý příspěvek > |  | Liliovník tulipánokvětý, 27.2.2009 Dobrý večer, Michale, myslím, že jste ten Váš příspěvek nějak popletl. Liriodendron tulipifera = liriovník/lyriovník tulipánokvětý, statný, listnatý strom
Ginkgo biloba = jinan dvoulaločný, jehličnan
Atalpa bignonioides = katalpa trubačovitá,... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 25.2.2009 Dobrý den, je to VĚJÍŘOVKA (SCAEVOLA AEMULA). |  | Identifikace popínavé rostliny, 22.2.2009 KRÁSENKA (cosmos) |  | Co je to za strom?, 21.2.2009 Hezký den, na Vaší fotografii je nádherná xCHITALPA TASHKENTENSIS. |  | Žlutý oleandr, 21.1.2009 Dobrý den, pokud Váš tatínek oleandr na jaře seřízne na 10-15 cm, tak nevěřím, že celé léto krásně kvete. Oleandr zakládá květy už na podzim, a tak by s jarním řezem tatínek odstranil i květy. Stonky (ty které kvetly) se seřezávají na podzim. |  | Dosna (ze semínka?), 21.11.2008 Ano, lze. Já mám kladnou zkušenost: Na podzim 2007 jsem kaně odebrala semínka, 12/2007 jsem je zasela do zahradnického substrátu smíchaného s pískem (klíčila nad radiátorem), vydatně zalévala, ještě v ZIMĚ 2007 vyklíčila (i když ne všechna), v... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|