|
Liheň na drubež Bioska monoplast 60, 31.12.2010 dobry vecer prosim kto mi poradi ako zistim co je vo vajci aky zarod sliepka ci kohut :-) |
 |
Tulipány v byte, 20.2.2010 Dakujem za odpoved a odbornu radu. Ak nahodou vykvitne aspon jeden kvet, poslem Vam opat fotografiu - len tak pre radost. Monika |
 |
|
 |
Tulipány v byte, 18.2.2010  Dobry den. Ma niekto skusenosti s rychlenim tulipanov? Mne uz krasne vybehli z kvetinaca, len sa mi zda, ze vybehli akosi rychlo. Cibulky som sadila len cca pred dvoma tyzdnami. Budu kvitnut? Prikladam foto - snad pride. Dakujem za Vase rady. Pekny... celý příspěvek > |
 |
Odrůdy paprik, 18.2.2010 Suhlasim. |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 3.2.2010 Vychutnávam si s manželom čaro pani Zimy pri dennom odhŕňani snehu a už cakam, kedy mi vyrastú papriky. Už aby bola jar... Monika |
 |
Zlte paradajky, 1.2.2010 Dobry den, Žanetko. Prosim Vas, kde pestujete tie zlte rajcinky? V skleniku alebo niekde vonku? Ja som si v tomto roku uz kupila odrodu Perun a moc sa tesim, kazdy z fora ich chvali.Monika |
 |
Previcur, 31.1.2010 Dakujem moc za rady.Mam rada tieto fora, su tu naozaj mili ludia.Len tak na spestrenie - prave mam na navsteve mojich susedov, ktori su nadseni zahradnici. Su to starsi manzelia, ktori ani nevedeli o tejto webovej stranke, pretoze nemaju pocitac. Tak... celý příspěvek > |
 |
Paprika pálivá, 31.1.2010 Dobrý den. Tuhle firmu již léta nekupuji, taky jsem byl zklamán. Semínka mi zasílá dcera z Vídne.Petr z Brna |
 |
Previcur, 31.1.2010 Dakujem za reakciu.Tak az sa nam vysadba vydari.Pekny den.Monika |
 |
Previcur, 29.1.2010 Dobry den. Ma niekto skusenosti s tymto pripravkom? Citala som, ze je vhodny pri sadeni semien paprik.Dakujem za radu. Monika |
 |
|
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 29.1.2010 Dobry den, p.Hanka. Uplne s Vami suhlasim. Mat trocha vlastnej zeleniny je uzasny pocit, aj ked s tym mame pracu a mozno nas to aj financne stoji viac ako kupit si nadherne vyfarbenu zeleninu v supermarketoch, v ktorej je sama chemia. Ludia na to... celý příspěvek > |
 |
Paprika pálivá, 25.1.2010 Opravujem: Nohel Garden. |
 |
Paprika pálivá, 25.1.2010 Znacka je Noel Garden. Vyrobca uvadza len latinsky nazov Capsicum annuum, cesky nazov odrody tam nie je. Len paradoxne tri nazvy: paprika paliva, paprika okrasna a hot chilli: Dokonca pri prekladoch textu na druhej strane balicka v jazyku... celý příspěvek > |
 |
Paprika pálivá, 25.1.2010 Dobry den. Ma niekto dobre skusenosti s pestovanim palivej papriky? Kupila som si totiz minuly tyzden v Brne semena tejto papriky a dost ma prekvapilo, ze nazvy na balicku sa dost lisia. Na prednej strane je uvedeny nazov paprika paliva a na druhej... celý příspěvek > |
 |
Bylinková skalka, 24.3.2009 Dobry den.Bylinkovu skalku sme si zalozili pre troma rokmi, takze tiez zbierame skusenosti. Nasadili sme medovku, matu, materinu dusku, repik a pazitku. Zatial sa im dari a paci medzi kamenmi, v lete pocas ich kvitnutia to bol nadherny pohlad. Skalka... celý příspěvek > |
 |