|
Příspěvky uživatele - 31.115
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké odrůdy ovocných stromů do Texasu?, 10.2.2020 Je pravda, ze urodu pokazi skoro kazdy rok pocasi.
Co mu doporucit za ovoce? Chce i neco na palenku |  | Jaké odrůdy ovocných stromů do Texasu?, 9.2.2020 Dekuji za info, nevedel, že to bude tak složite.
To znamena asi sehnat stromy nekde v USA |  |
|  | Jaké odrůdy ovocných stromů do Texasu?, 8.2.2020 Dobrý den.
Kamarad si chce dovézt na zahradu do Texasu, poblíž Midlandu, Meruňky, slivone, hrusne, jablka a pár třešní. Vše tak po 20 kusech. Závlahy jsou samozřejmostí, nicméně jaké odrůdy doporučit? |  | Morella višně ožer listu, 27.5.2017 Je to opravdu ozer od nejakeho zivocicha male.velikosti, ty listy jsou vykousany jak od housenky atd.
Jedna se mi o to, jak.casto postrik aplikovat, jak dlouho je ucinny, a zda se to da.delat preventivne ci poridit lapace atd deku j u |  | Morella višně ožer listu, 25.5.2017 Dobrý den, máme vysázeny víšně druhým rokem, vždy krásně nasadí pupeny a přírůstky nám něco sežere.Je nějaký postřik proti všemu hmyzu nebo se musí vyselektovat co nám to požírá? objevil jsem i mravence... popřípadě jak často aplikovat postřik, díky... celý příspěvek > |  | Množení rostlin in vitro, 2.5.2013 dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, čistě pro zajímavost a také bych to rád vyzkoušel, jak se množí rostliny in vitro..máte s tím zkušenosti? |  | Briggs Stratton nejde do otáček, 20.9.2011 tak jsem znova rozdělal karburátor.když jsem demontoval šroub zespodu, v otvoru pro šroub v těle karburátoru jsou dva otvory, jeden zároven s tělem karburátoru a vede do difuzoru, taková trubička, druhý hned vedle je trubička vysunutá od těla... celý příspěvek > |  | Briggs Stratton nejde do otáček, 14.9.2011 díky. dekarbonizace a zabroušení sedel ventilů.tak aby těsnily.
jinak jsem z toho fakt na větvi. znovu jsem čistil karburátor, a motor spustil.tentokrát reagoval výborně a šel i do otáček. pustil jsem buben a pojezd a po ujetí 30m začali zase... celý příspěvek > |  | Briggs Stratton nejde do otáček, 13.9.2011 díky za odpověď. pořád tomu něco chybělo, sundal jsem hlavu a vše včetně ventilů bylo hodně od karbonu.vyčistil jsem to a zaklepal ventily, karb je vyfoukaný vzduchem.ted to má správný zvuk, táhne to. ale. když sundam filtrbox, tak při přidání jde... celý příspěvek > |  | Briggs Stratton nejde do otáček, 10.9.2011 zdravím mám dakr panter rzs70, motor briggs.Startuje na poprvé, ale když přidám plyn nejprve divně zabublá a pak teprv jde pomalu do otáček, karb vyčištěný, svíčka má správnou barvu.při sečení je strašně slabý a dusí se... ventilová vůle se měří když... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 3.12.2010 pH je 7 |  | Zemina do skleníku po loňském omylu, 29.11.2010 děkuji Vám! tak dospod-40-35 dám čerstvý koňský- pak smíchám co mám rozleželý koňský a kravský, mám taky trošku slepičinců jestli to je dobré, to dám do hloubky 35-20 a na to zeminu a je to.. ještě tam mám takovou rašelinku- po stohu slámy tam zbyla... celý příspěvek > |  | Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 29.11.2010 je možné že pH je nízké, mám objednaný testr a přípravek na zvýšení ph tak se uvidí- mám ale tvrdou vodu tak jsem měl pocit že se to vyrovná, tak a jsem na větvi tak jednou že 2/3 hnoje a ted že radši na zahrádku.tak jak?
k tomu koňskému hnoji s... celý příspěvek > |  | Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 28.11.2010 děkuji vám za odpovědi
takže.-zastíněné papriky nejsou, sklo také propouští plné spektrum, tam problém nebude.ve výšce půdy taky ne, jak říkáte -paprika koření mělce, tak já vidim problem vtom, že jsem hnůj zaryl moc hluboko a taky jsem ho tam dal... celý příspěvek > |  | Zemina do skleníku po loňském omylu, 28.11.2010 ahoj ahoj ahoj
Mám dotaz ohledně hnoje do skleníku.
Nehrozí to, že tam dám hnoje moc a rostliny spálím? vždy jsem to jen tak trochu zaryl a ted tu čtu 2/3 hnoje atp. moc rád bych věděl jestli to tak muže být.
a ted, jaký hnůj?:
do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|