|
Star Jet 102-20 - předváděcí stroj, 5.2.2009 Já bych nebral žádný, přestože AGS jsou dobré stroje. Nejsem přece takový chudák, abych musel kupovat opotřebované stroje. Jen u nožů mají výměnu po 100mth. Ten Váš AGS už tedy by měl mít 3. nože v sekačce. AGS 102/17,5 jednoválec stojí jako... celý příspěvek > |
 |
Ozdobný plodící strom pro venkovní zahradu, 22.9.2007 Děkuju za tipy. U višně se trochu bojim, že bude moc velká.
Muchovník mám, kdouli ne, ale kdoulovec ano... tak se zkusim podívat na ten dřín :) |
 |
|
 |
Mák meconopsis, 12.3.2007 semínka modrého máku koupíte na každé větší výstavě -Litoměřice,Lysá.Dají se koupit i v prodejně semen v Praze v Holešovicích-bývalá prodejna Vaňkova semena vedle holešovické tržnice.Problém je ale vypěstovat ze semen rostlinu,klíčí pouze v lednici... celý příspěvek > |
 |
kde sehnat kdouli?, 14.2.2007 kdouloně ve čtyřech druzích včetně hruškovitých nabízelo loni zahradnictví nebo školka ve Mcelích.Obec se jmenuje Mcely a je to nedaleko Lysé nad Labem cca 15 km. |
 |
Meconopsis, 21.1.2007 ze semen to asi nejde už třetí rok se o to pokouším ale marně.Pokud seženete rostlinky,myslete i na mě 777101027 |
 |
Banánovník - Musa, 7.11.2006 Ahoj, prosim te jestli nekdy zjistis proc takhle hynou listy tak mi to taky napis. Mam ten samy problem. Mam musa tropicana (jo a mam ji z ikey a tam nebylo moc svetla hmm) |
 |
kdy a jak zakryt stromy na zimu, 28.10.2006 a jeste jeden
Okrasné jehličnany a stálezelené listnáče
musí být před zimou vydatně zality. Čerstvě vysazeným rostlinám (2-3 roky) je vhodné dodávat vodu i v průběhu zimy. Těmto rostlinám musíme včas omezit přísun dusíku, protože ne-opadavé... celý příspěvek > |
 |
kdy a jak zakryt stromy na zimu, 28.10.2006 Ahoj Marketo,
mam podobny problem, nevim jak a jestli vubec zakryvat mlade kere na zimu..tak aspon par rad co jsem dneska nasla na netu....
Ochrana proti zimnímu slunci
Nejúčinnější ochranou stálezelených listnatých keřů proti popálení sluncem... celý příspěvek > |
 |
ochrana keřů před zimou, 27.10.2006 Nedávno jsem na zahradě zasadili mladé okrasné keře - listnaté - st¨álozelené (např. japonskou vrbu, pieris japonica, aj.) Všechny kolem 20cm. Zajímlo by mě, jakým způsobem je chránit na zimu nebo to není potřeba? Bývá u nás docela hodně sněhu a... celý příspěvek > |
 |
ochrana tulipánů před hlodavci, 17.10.2006 Dobrý den,
ráda bych vysadila tulipány, ale nechci používat takové ty ochrané košíky...je nějaký jiný způsob jak je chránit před hraboši? napadlo mě použít netkanou textilii, kterou bych vyložila místo v zemi, kam budu sázet, ale nejsem si jistá,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
pokosene meciky - pokvetou?, 13.10.2006 Děkuji za odpověď....mečíky padly za oběť trávníku v květnu, takže hned ze začátku růstu, ale většina z nich přeci jen nakonec vykvetla, takže rozvod se nekoná :)) |
 |
Jakou sněhovou frézu?, 20.9.2006  Stiga SnowStorm je dobra volba. Ja jsem ji koupil pred tydnem pres web. Koupili jsme je 3 sousedi vsichni stejny - kazdy ale svou, znate jak to chodi kdyz mate neco napul :-). Loni jsme hazeli jak blbci a zavistive koukali naproti jak frezujou. Takze... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 20.9.2006 Oleo Mac jsem mel, po mesici pouzivani vybehnul pistni cep a poskodil valec. V servisu na to cumeli jak telata, koukli na to, ze jsem si vytocil slevu 50 procent, odesli se radit s vedenim a razem byla reklamace zamitnuta. Takovy sprosty chovani typu... celý příspěvek > |
 |
Kadeřavost broskvoní, 26.3.2006 na kaderavost je nejucinejsi postrik nicim jinym to nejde odstranit |
 |
Kadeřavost broskvoní, 26.3.2006 nejlepsi |
 |