Příspěvky uživatele - 150.104

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký zahradní traktůrek?, 17.2.2009
Wisconsin se dělá i s Hondou moterem, ale nikde jsem nezjistil typ převodovky.
jaký zvolit křovinořez, 16.2.2009
JJ. to můžu doporučit. Já jsem si nejdříve koupil nějakou čínu s výkonem 1,1Kw na obsekání domu a začal jsem sním séct i zahradu. Po třech opravách jsem to psichycky nedal a prodal jsem ho dál.  Koupil jsem Jonsered BC 2145 a ten výkon je k... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 16.2.2009
Jaký máte přesně typ toho Japonského traktorku?
traktor nebo rider, 15.2.2009
Které motory jsou teda na špici s kvalitou a spolehlivostí?
traktor nebo rider, 14.2.2009
Kdo ty Vikingy vyrábí?
Jaký zahradní traktůrek?, 14.2.2009
Včera jsem se u známého díval na traktorek Wisconsin W 2939 a strašně si ho pochvaloval.  Máte stouto značkou nějaké zkušenosti?
Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 13.2.2009
Ještě jsem se díval na Traktorek Yerd Man J 5250 Deluxe. Motor Kawasaki 25 Ps, velký koš a cena je kolem 100 000. Nemáte sním někdo zkušenost?   Převodovku jsem taky nikde nenašel.
Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 12.2.2009
Nevíte co je na něm použita za převodovka?  Myslel jsem Mountfielda.
Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 11.2.2009
No JohnDeera jsem se už díval, ale řadu 300 - sběr do koše. Prodejce mi jí vychvalil do nebe, dokonce prý má i slušnou svahovou dostupnost. Prý dokud se udržim v sedle. Navíc ta turbína, pro sběr.   Tvrdl mi, že je to vyší tříha než... celý příspěvek >
Výběr pily na šmrdlání kolem domu, ne šunt, 11.2.2009
Husqvarna 55. Poctivě udělaná farmářka, prostě držák, ale cena je trošku výše. Jestli můžu radit, raději si trošku připlaťe. Já jsem se loni vydupal s křovinořezem cca za 6500, protože jsem se nechal nalákat a nakonec jsem ho střelil a koupil si... celý příspěvek >
Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 11.2.2009
Dobrý den, chci se zeptat, které traktorky použivají zmiňovanou převodovku K62. Jedná se mi o cenovou hladinu kolem 120 000kč. Díky Tom
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 11.2.2009
Máme doma už asi 20 let taky Zetor 40/11 a můžu říci, že sním uděláme všechno co potřebujeme.  Otec ho kdysi odkoupil od JZD defakto za šrotovou cennu a nemůžeme si stěžovat. Před dvěma roky jsme si nechali udělat GO motoru a to za celou dobu... celý příspěvek >
Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 10.2.2009
Co říkáte na RIEDRY od Husqvarny? Máte s nimi někdo zkušenost? Tom
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 7.2.2009
Před pěti roky jsem si koupil sekačku od Mounfieldu a to model s šestikoňovým motorem a slitinovým šasím. Stála kolem 22 tisíc a s kolem štěstí mě vyšla na 17. Udržovaná plocha kolem domu kolem 2500m2 a dva roky jsem ktomu ještě udržovol cvičák-... celý příspěvek >
Jaký zahradní traktůrek?, 4.2.2009
Co říkáte na riedry? HQ na tom postavila prodej, jak jsem měl možnost zjistit u jejich prodejce, ale ty ceny jsou mnohem vyší než traktorek.   Já osobně bych potřeboval nějakou spolehlivou mašinu na 15 000m2.   Jinak se chci ještě... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika