|
Jak na puklice, 19.7.2009 Kolika procentní roztok hypermanganu máte na mysli? Děkuji. |
 |
Šarka? fotky listu, 6.6.2009  Vím, že je to špatná fotka, ale asi se z toho dá poznat, že jde o Šarku co?
Může mi to prosím někdo jen potvrdit?
Děkuji |
 |
|
 |
Šeřík jako živý plot?, 7.5.2009 A co byste doporučoval Vy? Když budu šeřík sestřihávat, bude neprostupná i od spodu? Potřeboval bych tak min. 2,5 metry vysoký plot. |
 |
Šeřík jako živý plot?, 7.5.2009 Jde mi o to, jestli by byl plot z šeříku vzhledově hezčí než plot z habru. A ještě, který z těchto dvou plotů roste rychleji? |
 |
Šeřík jako živý plot?, 7.5.2009 Ahoj, myslíte, že by mohl být šeřík dobrý na živý plot? Když je střižený, tak přes něj není vidět a docela rychle roste. |
 |
Stříhání elektrickými nůžkami, 29.3.2009 Dobrý den, měl bych k Vám jeden dotaz. Lze stříhat habrový plot elektrickými nůžkami? Plánuji 200m dlouhý plot, tak aby to stříhání bylo takto usnadněno. |
 |
Pomoc s určením odrůdy, 14.2.2009  A tuto odrůdu jablek by se někdo pokusil určit? Vím o nich toto: Bez problémů vydrží ve sklepě do března, jsou trochu mastné a mají hodně pevnou slupku. Poradí někdo? |
 |
Jabloňové jmelí, 14.2.2009 Kdy kvete jmělí?
Děkuji |
 |
Pomoc s určením odrůdy, 5.1.2009  Dobrý den, prosím o pomoc s určením odrůdy. O jabloňi vím jen to, že má velice dobrou chuť už při sklizni a zatím dobře drží i uskladněné v chalupě, kde se teplota pohybuje od 0 do 10 stupňů. Dále už jen foto.
Děkuji za každý názor.
Milan N. |
 |
Švestka, 5.1.2009 A co je to za chorobu na těchl listech nevíte?
díky |
 |
|
 |
Švestka, 4.1.2009  Dále bych potřeboval poradit s identifikací švestky. Mám novou zahradu na které jsou některé staré stromy. Jedná se mi o nějakou odrůdu možná švestky a vím o ní jen asi toto: Dužina jde špatně od pecky, ale plody jsou sladké, stromy jsou staré... celý příspěvek > |
 |
Švestka, 4.1.2009  Dobrý den, prosím o radu - co je to za nemoc, viz foto?
Děkuji |
 |
Zkušenost s Lucon Glads, L.Bulbs i Krulichovými, 4.8.2008 Já jsem byla spokojená i s rostlinkami od Lucon Glads, přišli pěkně zabalené, z většího množství jedna rostlinka byla zaměněna, na mou připomínku se mi omluvili a obratem poslali správnou. Od Lucon Bulbs přišly rovněž slušné rostliny, jenže:... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez - 2 nebo 4-takt?, 8.4.2008 Mám Husqvarnu 235, maximální spokojenost. Hlučnost je oproti jiným značkám výrazně nižší a motor má příjemný zvuk. Vybrnknutí strunou, tak sekání čtyřzubem je u běžných trávníků, mezí nebo zaplevelených koutů úplně bez problémů. Mydlím zahradu asi... celý příspěvek > |
 |
potřeby k pálení a kvašení, 16.3.2008 dobrý den zajmavá diskuze.chci se zeptat.kolonu mám a chci se letos pokusit o první ((tinktury).potřeboval byhc vědet co vše je potřeba na meření.myslím tím měření cukernatosti zákaldu měření alkoholu a prostě jakou koliv věc kterou budu zjištovat... celý příspěvek > |
 |