Příspěvky uživatele - 115.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 28.4.2009
Ahoj Olej menim takto: Sekacku ve dvou lidech zvedneme a polozime na dve kozy (v nouzi poslouzi i nejake stare zidle nebo stokrle apod ). Dole, blizko osy je takovy zapusteny vypustny sroub. Nema hlavu, ale je na ctyrhranny... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 11.2.2009
Oprava: Kulaty bBalik sena vazi samozrejme cca 250Kg. J.
Ahoj sorry za nepresnosti :-)  Pan tazatel si to jiste prebere sam a vyfiltruje co na neho sedi a co ne... v tom s Vami souhlasim. Nemylte se, ale ja jsem take na vse skoro sam. Prestehovani o 300km, novi sousedi atd.. Svarecku mam z Obi,... celý příspěvek >
Ahoj vsem. Pred 2 lety jsem byl na jare ve stejne startovni pozici: 4 ha louky a kone. Precetl jsem si tady ty komentare, s nekterymi souhlasim s nekterymi ne. Ale kvuli tomu tu nejsem. Napisu Vam jak to resim ja. Koupil jsem Zetora 4011 bez... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika