Příspěvky uživatele - 185.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sršně - jak na ně?, 27.3.2009
Místo snahy o nějaké soužití se vším živým, byť ne zrovna sympatikým stvořením jen zabíjení. Hold každý tvor není roztomilé žluté kuřátko, které je přece takové roztomilé stvoření k zulíbání žejo.Níže jsem poslal příspěvek, jak se se sršni docela... celý příspěvek >
Potrebuji poradit, 27.3.2009
No já už nějaký rok žiju se sršni v dokonalé symbioze. Já na ně myslím positivně a ty co mi chodí na sladké hrušky až z té šťávy padnou úplně nalití mám pojmenované. Pepa mi běžně lezl po ruce ještě se nikdy nestalo aby kousl. Většinou to bývá když... celý příspěvek >
Nora, 27.3.2009
Dnes jsem z ničeho nic objevil krásně vykrouženou díru v trávníku v blízkosti kůlny o průměru cca 10 cm.Působilo to jako zjevení, protože včera tam ještě nebyla. Zajímavé že otvor je hladký, díra upravená, pokračuje dále do hloubky a zatáčí a ani... celý příspěvek >
Úvahy před řezem i po něm, 8.2.2009
Já jsem zase při pohledu na ovocnou zahradu se 40 stromy trpěl, dědové se v době ovocnářské horečky tj. cca před 60 až 70 léty předháněli v tom kdo má víc odrůd a víc stromů, jako když se začaly prodávat Spartaky a Octavie, tak to každý uháněl aby... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika