Příspěvky uživatele - 172.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009
Děkuji  jen spousta práce, spousta pokusů a omylů, spousta natahaných tun štěrku a zeminy, spousta času, taky nějaký ty peníze, že :-))) a nikdy nekončící údržba :-) ale, když pak na to koukáte a máte z toho dobrý pocit, stojí to za to,... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009 Obsahuje fotku
břeh je zpevněný v některých místech maltou, podobně jak to popisujete vy, na jedné fotce s kočkou je vidě motorek, který honí vodu a provzdušńuje v v létě v největších teplech, ano je koupací, v té větší části je hloubka 1,5 metru ale není to profi... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009 Obsahuje fotku
píšu ze tří různých míst a někdy nepřihlášen, to jen na vysvětlenou z práce se mi nedaří odeslat obrázky, zkusím tedy znovu,  na ostatní nebudu reagovat, nemá to smysl tak zkouška zda ty fotky konečně odešlu ;-)
Likvidace řas v malém jezírku, 10.2.2009
no myslím, že právě proto, že máte vláknité řasy, nemáte zakalenou vodu, až se jich zbavíte zase neuvidíte dno, ony prostě vodu čistí a dají se dobře sbírat mechanicky, už jsem to zažil, plný potůček řas, řasy i na listech leknínů, na stěnách jezírka... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 9.2.2009
tak tak jak píše pan Hrkal, jezírko máte hezké, fakt koukněte jak vypadá voda v přírodě, nikde nevidíte na dno, jedině v Chorvatsku na Plitvických jezerech :-) tam zas ale na dně nemaj fólii :-) zkoušejte, bojujte, přemýšlejte, tohle mě třeba odvádí... celý příspěvek >
Jezírko a elektrika, 9.2.2009
proudovy chránič dejte na 100% Ladik
Jezírko pro psy, 5.2.2009
jekor, mam ho v pobřežním místě, kde jsem kdysi trochu špatně navolil výšku břehu a místo bylo často suché a na fólii svítilo sluníčko, dal jsem tam jekor který je ponořený do vody, pěkně porostl mátou a psovi to v tom místě neklouže, když chce... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 5.2.2009
tím krumpáčem ty rybky musíte dobře stresovat :-) Ladik
Zakalená voda v jezírku, 5.2.2009
na té vodě nešetřete, voda z vodovodu neobsahuje tolik živin co dešťovka která smyla vše z okolí, no a s tou hlínou je to jasné, kapříci rádi ryjí a tam kam nedosáhnou pumpují vodu aby dostali dobrotky z míst kam nedosáhnou, v květináčích s lekníny... celý příspěvek >
Okrasné kačeny na zahradě, 4.2.2009 Obsahuje fotku
tak zkusím tu fotku :-)
Zakalená voda v jezírku, 4.2.2009
jestli ta voda je taková jak ji vidím na třetí fotce myslím, že můžete být spokojen, nebo máte představu kříšťálově čisté vody a chcete vidět fólii na dně? :-) běžte kouknout k rybníku jaká je v něm voda :-) podle fotek je jezírko celý den na přímém... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 3.2.2009
sežerou ale zase vypr... :-) taky rád krmím a všichni kdo se u jezírka objeví chtějí krmit :-)) ryby vždy vše sežerou :-) voda krásně zelená, odjedu na dva týdny pryč (ryby si vždy něco najdou) vrátím se a voda je mnohem čístější :-) ta... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 1.2.2009
Zdravím, ono toho může být velmi mnoho Píšete, že jste zakoupili filtraci. Jakou? Není prostě poddimenzovaná, jen na malý jezírko. Pokud se ve filtru vytvoří bakterie a vy je VYČISTÍTE v podstatě stále ničíte jejich prostředí a musí začínat znova od... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika