|
Příspěvky uživatele - 29.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kultivator MS 07 IN, 23.2.2009 Jo to my podkrkonoští zahrádkáři používáme Vari s motory Jikov a bez problémů, majitelé MS 07 nám jen mohou závidět! |  | BDR 700, 13.2.2009 Moje odpoVěď pro 11.107:
Rozety pojezdu se nikiterak trávou nezanáší, pouze levá, a výrobce to už má vyřešené pryžovým krytem.
Při vypnutém motoru je možno se sekačkou manipulovat- zde je chyba na vaší straně, bu´d máte prasklou pružinu nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 13.2.2009 Jak se tady někdo ptal, odkud pocházejí výrobky CasteGarden, je to Itálie. Traktory castelGarden a Stiga používají převodovky TuffTorq K46, ridery potom KTM. |  | traktor nebo rider, 12.2.2009 Traktor, a to pořádný. Nejlépe AGS nebo CastelGarden, to jsou kvalitní výrobky, které vydrží. |  | BDR 700, 12.2.2009 Pane 11.107 vysvětlete mi čím Vás DAKR neoslovil? Právě RZS 69 je nejprodávanějším podvozkem pro motory s odstředivou spojkou. Jejich oblíbenost spočívá v jejich jednoduchosti a spolehlivosti!!! |  | BDR 700, 11.2.2009 Používám sekačku DAKR s motorem Jikov 153 5 HP. Moje zkušenosti jsou následující - motor dobře startuje a když se maže kvalitním olejem ve správném poměru, tak ani nekouří. Rozhodně berte modifikaci s dekompresním ventilem, pětikoňová verze má... celý příspěvek > |  | Brill Crossover 102/16 H OHC, 5.2.2009 Ta unifikace není ničím zvláštním, podívejte se na sekačky AL_KO a sekačky Brill, některé modely jsou si hodně podobné.
Kdybych vybíral tarktor, bral bych takový, který vyrábí evropská jednička GGP- CastelGarden, Stiga, Dolmar, Solo, Honda nebo... celý příspěvek > |  | Brill Crossover 102/16 H OHC, 2.2.2009 Pokud se nemýlím, tak Brill má motor Honda GCV 520. Nevypadá nejhůř, ale kdybych měl vybírat z vašich nominací, vzal bych Stigu. Je to osvědčená kvalita za rozumnou cenu(motor Intek jednoválec s tlak.mazáním 17,5 HP). |  | Prosím o radu - travní traktůrek, 30.1.2009 Ruční páka na hydro pohon je to nejhorší, co může být. Vždyť traktory od Electroluxu propadly v testech právě kvůli tomu, že páka má tendenci vracet zpět do původní polohy. Kolébkový pedál je to nejlepší co může být. |  | Bubnová sekačka Panter 6,5HP, 29.1.2009 Já osobně používám DAKR RZS 69 s motorem Jikov. Sekačka i motor odvádějí výbornou práci, sekání je kvalitní, strniště není okousané, ale kvalitně posečené. Výborně seče i mokrou trávu. Mohu vřele doporučit. Za šest let používání sekačky se nepokazilo... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|