Příspěvky uživatele - 29.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kultivator MS 07 IN, 23.2.2009
Jo to my podkrkonoští zahrádkáři používáme Vari s motory Jikov a bez problémů, majitelé MS 07 nám jen mohou závidět!
BDR 700, 13.2.2009
Moje odpoVěď pro 11.107: Rozety pojezdu se nikiterak trávou nezanáší, pouze levá, a výrobce to už má vyřešené pryžovým krytem. Při vypnutém motoru je možno se sekačkou manipulovat- zde je chyba na vaší straně, bu´d máte prasklou pružinu nebo... celý příspěvek >
Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 13.2.2009
Jak se tady někdo ptal, odkud pocházejí výrobky CasteGarden, je to Itálie. Traktory castelGarden a Stiga používají převodovky TuffTorq K46, ridery potom KTM.
traktor nebo rider, 12.2.2009
Traktor, a to pořádný. Nejlépe AGS nebo CastelGarden, to jsou kvalitní výrobky, které vydrží.
BDR 700, 12.2.2009
Pane 11.107 vysvětlete mi čím Vás DAKR neoslovil? Právě RZS 69 je nejprodávanějším podvozkem pro motory s odstředivou spojkou. Jejich oblíbenost spočívá v jejich jednoduchosti a spolehlivosti!!!
BDR 700, 11.2.2009
Používám sekačku DAKR s motorem Jikov 153 5 HP. Moje zkušenosti jsou následující - motor dobře startuje a když se maže kvalitním olejem ve správném poměru, tak ani nekouří. Rozhodně berte modifikaci s dekompresním ventilem, pětikoňová verze má... celý příspěvek >
Brill Crossover 102/16 H OHC, 5.2.2009
Ta unifikace není ničím zvláštním, podívejte se na sekačky AL_KO a sekačky Brill, některé modely jsou si hodně podobné. Kdybych vybíral tarktor, bral bych takový, který vyrábí evropská jednička GGP- CastelGarden, Stiga, Dolmar, Solo, Honda nebo... celý příspěvek >
Brill Crossover 102/16 H OHC, 2.2.2009
Pokud se nemýlím, tak Brill má motor Honda GCV 520. Nevypadá nejhůř, ale kdybych měl vybírat z vašich nominací, vzal bych Stigu. Je to osvědčená kvalita za rozumnou cenu(motor Intek jednoválec s tlak.mazáním 17,5 HP).
Prosím o radu - travní traktůrek, 30.1.2009
Ruční páka na hydro pohon je to nejhorší, co může být. Vždyť traktory od Electroluxu propadly v testech právě kvůli tomu, že páka má tendenci vracet zpět do původní polohy. Kolébkový pedál je to nejlepší co může být.
Bubnová sekačka Panter 6,5HP, 29.1.2009
Já osobně používám DAKR RZS 69 s motorem Jikov. Sekačka i motor odvádějí výbornou práci, sekání je kvalitní, strniště není okousané, ale kvalitně posečené. Výborně seče i mokrou trávu. Mohu vřele doporučit. Za šest let používání sekačky se nepokazilo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika