|
Příspěvky uživatele - 219.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr plotových nůžek, 16.4.2009 Nikde jsem tu nenasel toto tema, tak prosim poradte s vyberem. elektricke na 20m ziveho plotu, strihani 2x do roka, 2hod prace. ted jsme meli 400w 46cm delka, co tatka koupil z maufu, jak sem se tu dozvedel, pred 10lety znacky ikra. me se s... celý příspěvek > |  | Řezání ledu motorovou pilou, 20.2.2009 Pokud se do toho pustíte, dejte sem pak fotku, ať z toho taky něco máme. A nebo ji sem dejte už teď. Směr to opravdu může vzít jakejkoli a na motorovku si dejte bacha, aby vás při smeknutí nenakrmila. Taky občas vymejšlim bejkarny. |  |
|  | Stihl ms 230 olejové čerpadlo, 1.2.2009 tim navodem, myslim pdf z netu oznaceneho na konci vaseho prispevku jako "seznam dilu" |  | Stihl ms 230 olejové čerpadlo, 1.2.2009 díky, už sem se do toho pustil, ale jeste bych potreboval poradit jak sundat díl 1 - unaseč čehosi, nejspise spojky ze strany 8 navodu ktery jste mi poslal, zda se mi ze je jen narazeny, ale z osy se mu moc nechce. zatim nepouzivam vetsiho... celý příspěvek > |  | Stihl ms 230 olejové čerpadlo, 27.1.2009 Pánové, chtěl jsem se jen tak zkusmo zeptat, zda byste mi neporadili, jak kuchnout olejové čerpadlo (nedává olej - rok nepoužívaná, ale s plnou nádržkou mineral oleje) u stihl 230 , nebo zda se do toho nepouštět. Zatim jsem to jen okukoval a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|