Příspěvky uživatele - 99.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Thůje Smaragd znehodnocení lesní zvěří, 14.4.2011
Tak tohle rozhodně není okousané lesní zvěří, ale normálně uschlé. Podle toho jak to vypadá, tak je to na odpis, zachraňovat tohle a koukat na to pěknou dobu bych já asi nepřežil. Jinak od močení to taky nebude, protože je to na všech a dokola, jak... celý příspěvek >
Vysavače listí, 19.7.2010
Je zde prosím někdo, kdo má zkušenost s vysavačem listí na zahradě? Potřebovali bychom si něco takového domů pořídit, máme hned u domu les a tak máme často na zahradě a kolem domu dost binec. Rozdíly mezi elektrickým a benzínovým jsou dopředu trochu... celý příspěvek >
Nebudou strádat buxusy ve svahovkách, 19.7.2010
Máme na zahradě dvě řady svahovek plné hlíny, jde o vyvýšenou pasáž v zahradě, před zahradním domkem.Seshora máme chodník vysypaný štěrkem. Dlouho váhame co by jsme tam zasadili, máme to bez rostlin už dva roky, takže ta hlína bude dost sedlá, v... celý příspěvek >
Jak daleko od sebe sadit Juniperus horizontalis, 19.7.2010
Zajímalo by mě jak daleko od sebe sadit tyto půdopokryvné jalovce když s nimi chci pokrýt prudký svah nad žumpou. Plocha má asi 2x5 metrů. Nevím kolik jich tam mám zasadit, budu je kupovat poměrně malé a nevadí mi, když mezi nima budou nějakou dobu... celý příspěvek >
Problem s nakloněním tůji, 17.5.2010
Zasadili jsme na zahradě kolem plotu 50 tuji smaragd (110cm) Máme je ze zahradnictví vykopané přímo z pole. Jsou moc pěkné, jenže po výdatných deštích, které trvají už dva dny v kuse, se nám jich hodně naklonilo k plotu nebo od něj. Co teď s tím?... celý příspěvek >
Jak okyselit vodu na borůvky, 5.5.2010
Taky si myslím, že okyselení vody nepomůže, když chcete okyselit, není problém poradit, jakožto sice lajk do zahrady ale zato velký celoživotní akvarista vím dobře jak snadno okyselit vodu, dělá se to kyselinou fosforečnou, pokud jí seženete tak vodu... celý příspěvek >
Kdy začít hnojit letos zasazenou kanadskou borůvku?, 5.5.2010
Naše zkušenost s kanada boruvkou je taková, že jsme si před třemi léty po pročtení zdejšího fora koupili v zahradnictví dvě tyto borůvky a na zahradě vedle tůji vykopali dvě jámy o rozměru 50x50x50 od sebe vzdáleny cca 80 cm a do těch dír jsme... celý příspěvek >
Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 15.6.2009
Je to hydrogear. D.N.
Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 7.6.2009
Na jaře jsem měl úplně stejné dilema. Stejně velká zahrada, polovina ve svahu 13-15 stupňů. Vybíral jsem mezi těmito stroji. Nakonec jsem se rozhodl pro Starjet. Jestli jsem vybral lepší stroj to nevím, Wisconsin měl bytelnější konstrukci, větší koš... celý příspěvek >
sekačka na cca 3500 m2, 31.3.2009
nechci být velkým pesimistou, ale kosení tak velké plochy jen sekačkou se Vám brzy omrzí. Sám jsem majitelem pozemku o 4000 m2, zhruba čtvrtinu jsem kosil jednou týdně, zbytek co 2 až 3 týdny. Jaro jsem odstartoval vždy s nadšením a koncem června... celý příspěvek >
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 24.3.2009
Když už jste se rozhodl, že si ho koupíte, určitě nečekejte na duben - kolo štěstí končí 31.března. Základní sleva na kole štěstí je o 5% lepší než cena se slevou v dubnu, a když se štěstí usmějě... A.N.
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 12.3.2009
Velký záběr, silný motor, velká spotřeba a malý výhozový tunel. Při trochu vyšší trávě se Vám bude tunel ucpávat a tak vám nezbyde nic jiného než kosit na menší záběr. Velmi neekonomické. Vzhledem ke svažitosti terénu zvažte možnost traktoru s... celý příspěvek >
Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 3.3.2009
Byl jsem se na ten nový traktor podívat k Béďovi a můžu říct, že vypadá hodně dobře. Jenom mě trochu zarazila použitá převodovka. Traktor je oproti svým menším bráškům o min. 50 kilo těžší  (hmotnost je 283kg, přesto využívá převodovku stejného... celý příspěvek >
traktor nebo rider, 14.2.2009
Možná je to dobrá značka, ale z hobby traktorů jednoznačně nejdražší. Přitom používá do svých traktorů pouze motory BS Intek což je naopak to nejlevnější co je na motorovém trhu k dostání.
Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 12.2.2009
Ne všechno, co Mountfield prodává je brak. Má tam i hodně kvalitní věci a zrovna traktory Castel Garden mezi ně patří. V případě modelu XHX 24HD / THX se jedná o novinku se zesílenou konstrukcí, většími koly a kovanou přední nápravou. Tento model je... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika