|
Příspěvky uživatele - 180.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vodárna Hecht 3121 - problém s nasáváním, 26.7.2010 Neřekl bych, že prodavač může za vodárnu, on ji nevyráběl, jen prodal. Ale může se u něj reklamovat, to je pravda. |  | Spojka na zahradní hadice 1´´, 26.7.2010 GEKA spojky jsou perfektní, mají veškerý myslitelný sortiment. Na šroubení u čerpadla se dá bajonetová spojka se závitem, protikus je spojka s trubkou, která se zasune do hadice a utáhne páskou. Hadici jsem vždy dával na chvilku do horké vody, aby... celý příspěvek > |  |
|  | Spojka na zahradní hadice 1´´, 25.7.2010 Profesionální spojky Geka jsou až do 1 a půl coule. Jsou perfektní, používal jsem je. Mají výborné těsnění, které skutečně fuguje. Stanislaw |  | Je to šarka?, 20.7.2010 Dobrý den pane inženýre. Nemyslím, že tohle je šarka. Typickým příznakem této choroby je většinou několik světlých skvrn tvaru prstýnku, což u Vašich listů není. A ta pravidelnost světlých míst na listech meruňky taky na šarku neukazuje.... celý příspěvek > |  | Jak daleko od sebe sadit Juniperus horizontalis, 19.7.2010 Dobrý den. Namodeloval jsem si Vaši plochu a vyšlo mně, že je možné při sponu 1 metr nasadit 11 rostlin, přičemž výsadba je uvažována do trojsponu. Osobně textilii považuji za zbytečnou, důležité je nejdřív celou plochu zbavit všech plevelů, ale... celý příspěvek > |  | Insekticid Mospilan, 13.7.2010 Dobrý den. Naředěný postřik Mospilanu nalejte do vhodného postřikovače. Pokud takový nemáte, tak na pokojovky stačí takový ten ruční rozprašovač. Rostliny pokud možno vynést ven a normálně úplně celé postříkat. Dá se to i v koupelně ve vaně. Opakujte... celý příspěvek > |  | Pozná někdo tento keř?, 10.7.2010 Deutzia scabra "Plena", čili trojpuk drsný. |  | Zahradni architektura, 9.7.2010 Jedna věc je program, ve kterém se dá projektovat, druhá věc je umět projektovat, což znamená poměrně velké znalosti z dendrologie a sadovnictví. Stanislaw |  | Jedná se o tis?, 8.7.2010 Tak tu je ještě jeden Stanislaw? Jsem docela překvapený, ale proč ne?Stanislaw |  | Neznámý živočich, 7.7.2010 Jojo. Jak tam budou kusadla, tak potápník, ale zatím je nevidím, tak to ukáže čas. |  |
|  | Neznámý živočich, 7.7.2010 Řekl bych, že je to larva vážky jak vyšitá. |  | Ločidlo čertovo, 6.7.2010 Prosím o sdělení jak používat ločidlo čertovo v kuchyni jako koření a také v léčení. Děkuji Veronika |  | Proskurník, sléz, topolovka atd., 6.7.2010 Slézy jsou všechny stejně léčivé nejvíce se užívá proskurník lékařský kvete bíle a je to trvalka z dalších pěstovaných je sléz maurský kvete fialově a je dvouletka a velmi vysoké přes 2 metry v různých barvách jsou topolovky, které jsou krátkověké... celý příspěvek > |  | Jehličnan pro živý plot, 5.7.2010 Dobrý den. Paní Pavlo, pokud je to z důvodu jedovatosti, tak thuje jsou jedovaté taky a to tak, že velmi. Stanislaw |  | Neznámé exotické ovoce, 4.7.2010 Dobrý den. Toto plodenství je ze stromu Maclura pomifera, čili maklura jablkovitá. Velmi pěkný strom roste v parku v Lednici pod skleníkem, kde pravidelně plodí. Vyžaduje ale velmi teplé polohy a může se pěstovat jen na nejchránějších... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|