Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vodárna Hecht 3121 - problém s nasáváním, 26.7.2010
Neřekl bych, že prodavač může za vodárnu, on ji nevyráběl, jen prodal. Ale může se u něj reklamovat, to je pravda.
Spojka na zahradní hadice 1´´, 26.7.2010
GEKA spojky jsou perfektní, mají veškerý myslitelný sortiment. Na šroubení u čerpadla se dá bajonetová spojka se závitem, protikus je spojka s trubkou, která se zasune do hadice a utáhne páskou. Hadici jsem vždy dával na chvilku do horké vody, aby... celý příspěvek >
Spojka na zahradní hadice 1´´, 25.7.2010
Profesionální spojky Geka jsou až do 1 a půl coule. Jsou perfektní, používal jsem je. Mají výborné těsnění, které skutečně fuguje. Stanislaw
Je to šarka?, 20.7.2010
Dobrý den pane inženýre. Nemyslím, že tohle je šarka. Typickým příznakem této choroby je většinou několik světlých skvrn tvaru prstýnku, což u Vašich listů není. A ta pravidelnost světlých míst na listech meruňky taky na šarku neukazuje.... celý příspěvek >
Jak daleko od sebe sadit Juniperus horizontalis, 19.7.2010
Dobrý den. Namodeloval jsem si Vaši plochu a vyšlo mně, že je možné při sponu 1 metr nasadit 11 rostlin, přičemž výsadba je uvažována do trojsponu. Osobně textilii považuji za zbytečnou, důležité je nejdřív celou plochu zbavit všech plevelů, ale... celý příspěvek >
Insekticid Mospilan, 13.7.2010
Dobrý den. Naředěný postřik Mospilanu nalejte do vhodného postřikovače. Pokud takový nemáte, tak na pokojovky stačí takový ten ruční rozprašovač. Rostliny pokud možno vynést ven a normálně úplně celé postříkat. Dá se to i v koupelně ve vaně. Opakujte... celý příspěvek >
Pozná někdo tento keř?, 10.7.2010
Deutzia scabra "Plena", čili trojpuk drsný.
Zahradni architektura, 9.7.2010
Jedna věc je program, ve kterém se dá projektovat, druhá věc je umět projektovat, což znamená poměrně velké znalosti z dendrologie a sadovnictví. Stanislaw
Jedná se o tis?, 8.7.2010
Tak tu je ještě jeden Stanislaw? Jsem docela překvapený, ale proč ne?Stanislaw
Neznámý živočich, 7.7.2010
Jojo. Jak tam budou kusadla, tak potápník, ale zatím je nevidím, tak to ukáže čas.
Neznámý živočich, 7.7.2010
Řekl bych, že je to larva vážky jak vyšitá.
Ločidlo čertovo, 6.7.2010
Prosím o sdělení jak používat ločidlo čertovo v kuchyni jako koření a také v léčení. Děkuji Veronika
Proskurník, sléz, topolovka atd., 6.7.2010
Slézy jsou všechny stejně léčivé nejvíce se užívá proskurník lékařský kvete bíle a je to trvalka z dalších pěstovaných je sléz maurský kvete fialově a je dvouletka a velmi vysoké přes 2 metry v různých barvách jsou topolovky, které jsou krátkověké... celý příspěvek >
Jehličnan pro živý plot, 5.7.2010
Dobrý den. Paní Pavlo, pokud je to z důvodu jedovatosti, tak thuje jsou jedovaté taky a to tak, že velmi. Stanislaw
Neznámé exotické ovoce, 4.7.2010
Dobrý den. Toto plodenství je ze stromu Maclura pomifera, čili maklura jablkovitá. Velmi pěkný strom roste v parku v Lednici pod skleníkem, kde pravidelně plodí. Vyžaduje ale velmi teplé polohy a může se pěstovat jen na nejchránějších... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika