Příspěvky uživatele - 186.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podnož?, 21.10.2008
Vážený pane Miloši, Máte pravdu.Teď už se nedivím, že jsem to nemohla nikde najít. Já jsem sena tu cedulku dívala i lupou. Dávala jsem to i synovi, on má ještě dobré oči, já už dvoje a asi musím znovu k očnímu. Písmena jsou velmi slabě vidět a ještě... celý příspěvek >
Podnož?, 21.10.2008
Dnes jsem si koupila třešeň Karešova, podnož MAMAL. Nevíte někdo co je to za podnož? Bylo mi řečeno, že bude menší než na ptáčnici. Já jakožto začátečnice jsem o této podnoži neslyšela. Předem moc děkuji.
vlaštovičník - bradavice, 1.10.2008
Tak nevím zda do toho máme jít po těch rozdílných názorech. Syn je už dospělý tak by se snad nehýbal. Tu zkušenost s kožním, máme úplně stejnou. Než jsme tam šli, měl bradavici menší, teď je mnohem větší už i s dětmi a ještě je taková vystouplá. Ten... celý příspěvek >
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 30.9.2008
Nevím jestli to není zdraví škodlivé, ale zkuste Vanish na skvrny. Ja občas, když mám ruce jak kominík a ničím to nejde, hlavně kolem nehtů, tak si to potřu, chvilku nechám působit a pak si řádně ty ruce omyju v teplé vodě.
vlaštovičník - bradavice, 30.9.2008
Mockrát vám všem děkuji. Vyzkoušíme skoro vše, až na to půlnoční dobrodružství. Nějaké zaříkadlo se učit nebudu, indiáni nejsme.No, alespon jsme se zasmáli. Uvidíme jak se na to ta potvůrka bude tvářit. To pořekadlo, že má dobrý kořínek o ní platí... celý příspěvek >
vlašťovičník - bradavice, 29.9.2008
Nemáte, prosím vás, někdo zkušenost s vlašťovičníkem na bradavice? Syn má bradavice na chodidle. Nejdříve měl nějakou vodičku, pak mu to vypalovali i vyřízli. Výsledek žádný, má ji ještě větší a další dvě malé. Přivítám i jinou dobrou radu. Předem... celý příspěvek >
jakou popínavku vybrat?, 26.9.2008
Přidám také svůj názor.Jsem začátečnice v zahradničení a zastávám názor, uvádět i české názvy. Myslím že s tím bude souhlasit více začátečníků. My se dost potýkáme s pěstováním, prořezáváním stromů, keřů, hnojením atd. Vy naši odborníci,... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 22.9.2008
Já ji nevlastním, ale mají ji rodiče. Otec pro ni udělal drátěný kruh a propletl ji dokola. Něco podobného jako se to dělá u mučenky. Mají ji od loňska a nádherně jim kvete již dlouho. Přes zimu ji měli v chodbě u okna, přes léto byla venku... celý příspěvek >
Keře k plotu, 19.9.2008
Existuje, prosím vás nějaký keř kolem 2 m výšky s červenými listy, kromě dřišťálu? Díky.
Počasí a letničky, 18.9.2008
Já nechávám letničky venku. Ke zdi nebo do chaty dávám ty co pak putují do sklepa (oleandr, fuchsie, kopretiny...). Doufejme, že bude ještě drobek babího léta a ony nás ještě svými krásnými květy potěší. Zima bude pro nás moc dlouhá, tak si to... celý příspěvek >
rajčata a počasí, 17.9.2008
Chci se zeptat zkušenějších. Zda máte ještě venku rajčata nebo jste je již otrhaly? Ta zima, sluníčko žádné a teď mají být i mrazíky. Nevím jestli rajčata venku ještě něco udělají. Máte je již v teploučku doma? Díky
Co je to za kytičku?, 16.9.2008
Díky za informaci. Už po sestře nebudu chtít semínka, tento plevel sice nemám, ale člověk přeci jenom nemusí mít vše.
Co je to za kytičku?, 15.9.2008 Obsahuje fotku
Sestra mi včera ukazovala kytku, která ji vyrostla na místě kde měla několik let lino. V knize jsem ji nenašla. Bohužel jsem si neutrhla ani lístek. Kvítek mi cestou domů zvadnul. Drobek ji popíšu: vysoká nyní asi 70 cm nepatrně... celý příspěvek >
Keře k plotu, 15.9.2008
Mockrát díky. Ty vaše rady ohledně vyššího stromu a rozdílu mezi opadavými a neopadavými keři mě vůbec nenapadly. Pro upřesnění. Ten plot je z boku a za chatou. Jedna strana je k východu a druhá na jih. Na zahradě mám jabloňe, meruňku, broskev a... celý příspěvek >
Keře k plotu, 12.9.2008
Děkuji moc za radu. Já bych z toho udělala pěkný guláš. Jestli vás mohu ještě poprosit, jak daleko od sebe mám ty keře sázet. Nechci to stříhat, chtěla bych, aby to vypadalo přirozeně. Ty tisy mě vůbec nenapadly, myslela jsem na nějakou nižší... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika