Příspěvky uživatele - 228.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kdy vysévat trvalky, 23.1.2009
Pelargonie se musí vysévat hodně brzo - v lednu. Jinak o ničem dalším nevím. Pokud mám dostatek místa, tak když na sáčku uvádějí březen, vysévám v únoru. Trvalky často klíčí dlouho.
Gingko Biloba - problém s pěstováním, 31.7.2008
Celkem sršíte vtipem. Ne každý má barák a zahradu. Takže než debatovat o ničem, si nechce skvělé rady pro sebe, myslím že pro to jsou vhodnější distuzní fora typu chat a podobně.
Gingko Biloba - problém s pěstováním, 24.7.2008
Dobrý den, zakoupila jsem GB Marikem, a po přesazení, chvíli rostlo a zničeho nic nepadaly všechny listy a GB vypadá jak by přezimovalo :(. Zakoupila jsem je letos v květnu a stejný měsíc bylo přesazeno do většího květináče. Pěstuji GB v pokoji na... celý příspěvek >
trvalky ze semen, 20.3.2008
Letos jsem koupila hodně semen trvalek a je to poděs. Narozdíl od zelenin, kde mám úspěšnost klíčení 90%, trvalky skoro vůbec neklíčí anebo pomalu. Z deseti vysetých semínek stěží jedno. Například na čechravu stále měsíc od vysetí... celý příspěvek >
Který skleník zvolit?, 11.2.2008
Mám taky skleník od VP, vybírala jsem přes internet, mají hezky zpracované stránky. Kvalitu skleníku ověří až čas (mám ho teprve od loňska), akorát mě mrzí, že nedělají okapy. Voda ze střechy by se hodila. Rozhodně musím pochválit firemní montážníky,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika