|
Podpěra pro fazole, 17.1.2012 Raz som sa rozprávala s pestovateľom z južného Slovenska a ten mi prezradil, že ako oporu k vysokej fazuli používa kukuricu. Určite to tento rok vyskúšam. Škoda, že som sa ho nespýtala na to, či vysieva kukuricu a fazuľu naraz, alebo... celý příspěvek > |
 |
Choré koi, 29.6.2010 Dobrý deň, ja mám ten istý problém. Koi kapre po dažďoch sa mi zhlukujú ku sebe a ležia na dne jazierka naukladané vedľa seba, ale sú poskrývané pod kamienkami, ale začali mi z jedného dňa na druhý umierať. Už sa mi to tento rok stalo po tých... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Založení zeleninové zahrádky, 1.4.2010 Prepáčte, myslím tie kartóny. Ľudka |
 |
Založení zeleninové zahrádky, 1.4.2010 Nemohli by Ste to podrobnejšie opísať. Nápad sa mi pozdáva. Ľudka |
 |
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 31.3.2010 Mám ten istý problém so stupickou odrodou. Okrem nej pestujem ešte jeden druh. Neviem presný názov, mám ich tretí rok. Pestujem z vlastného semienka- vysoká odroda a tá je krásna zdravá oproti stupickej, ktorej lístky sú čudne skrútené a dokonca... celý příspěvek > |
 |
Ztenčování stonků rajčat, 25.5.2009 Mám presne ten istý problém. Čo s tým??? Poraďte, prosím. |
 |
Úplne orezaná hruška, 21.5.2009 Pekný deň, na jeseň sme kúpili ovocný sad. Manžel a ja sme amatéri pokiaľ ide o starostlivosť o ovocné stromy.Čítam toto fórum s veľkým záujmom už pár mesiacov, ale mnohým veciam ešte vôbec nerozumiem.
V sade máme jednu určite veľmi starú hrušku,... celý příspěvek > |
 |
Moruše s nejlepšími plody - jaký kultivar?, 20.1.2009 Nesúhlasím. Pravidelne sú moje deti zafarbené a bez problému škvrny operiem. Pred praním dám na škvrnu Vanish a potom šup do práčky a vždy sa mi všetko vypralo. |
 |
Chilli papričky - pěstování v květníku, 26.6.2007 Prave mi dozrieva moja prva uroda chilli papriciek - mam dve rastlinky a vcera som obral 13 cervenych papriciek. Rastliny stale kvitnu a uz dorazsta dalsich asi 8 zelenych plodov.
Chcel by som poprosit o radu, ako susit zrele papricky - v tieni/na... celý příspěvek > |
 |