|
Příspěvky uživatele - 56.73
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Modrá skalice ano či ne?, 6.1.2010 Mám výborné zkušenosti s modrou skalicí, jako doplněk k bazen.chemii, dávkování 5-7g / m3 vody t.j. na 20 M3 vody 4 KÁVOVÉ lžičky skalice, rozpustit v kbelíku vody a večer vylít na hladinu, druhý den filtrace veme vysrážené řasy - Slávek |  | Solární plachta, 21.8.2009 taková je pravda, je to nebezpený prodejní podfuk! |  |
|  | Dublet, 11.2.2009 Jablko Dublet mám na švédské podnoži A2 již asi více jak 10 roků, původně to mělo pracovní označení 822. Jablko i v podmínkách Valašska(kamenitá a jílovitá půda) díky podnoži plodí a chutná výborně.
gerza7@seznam.cz |  | Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 3.2.2009 Zdar, zajímá mně ten solár, z čeho bude? |  | Co s bazénem na zimu, 28.1.2009 Má někdo zkušenosti s betonovým bazénem, který je ve svahu a přední dlší stěna je celá nad terénem(vypustit, nebo jen upustit pod trysky a dát petka?) Bazén má ještě vypouštěcí výpusť, která je uzavřená plastovým kohoutem. Slávek |  | Kryt na bazén, 21.1.2009 Zajimavé, nechápu ty dvě novodurky, chtělo byto náčrtek. Suty |  | Kryt na bazén, 21.1.2009 Děkuji, je to úplně jasné. Zná někdo jiný způsob zakrytí, prodávané obloukové zastřešení je minimálně o 100 % předražené. Slávek |  | Lze hnojit papriky a rajcata NPK?, 21.1.2009 solanvit neexistuje v ČR |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 21.1.2009 Nádhera, přesně něco takového plánuji, poprosím na jaře o případné rady(za slivovici)-Slávek z Valašska |  | Písek v bazénu, 20.1.2009 Je to opravdu písek? Mně se stala podobná věc, ale po prozkoumání dna jsem zjistil, že je to vyvločkovaná nečistita, stačí síťkou rozvířit. Slávek |  |
|  | Kryt na bazén, 20.1.2009 Velmi dobrý nápad, chci se zeptat : plachta je na hladině, nebo přes okraje? Slávek |  | okurky, 20.1.2009 Minisprint pěstuji 2 roky - vynikající |  | Paprika pro foliovník, 19.1.2009 kolik sazenic sázíte do pytla? |  | Keříková rajčata - popelavé listy, 8.1.2009 Ano, je to teplotním šokem - Slávek |  | Papriky, 7.1.2009 zdá se mi, že to není GERBY, ale paprika, kterou pěstuji již 3 rok GELBY F1, vynikající paprika od fa SEMO, která roste i na horách Valašska(ve skleníku). Slávek |  |
 |
|
|
|