|
Příspěvky uživatele - 176.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Modrá růže Sissi, 7.4.2010 Podívejte se zde.
o modré skalici nevím |  | Topolovka, 2.4.2010 Měla jsem před časem topolovky takové ty červené, růžové a bílé, nepotřebovaly moc místa. Teď se Vám dívám na net a u topolovky plnokvěté sázejte tak 60 cm od sebe. |  |
|  | Které trvalky (i letničky) jsou odolné proti chladu, 2.4.2010 a mohly by jít v teplejší oblasti Hané)cca 250 n.m.) po Velikonocích ven do půdy? Např. Kobea, povíjnice, hrachor, topolovka, stračka, kopretiny balkónová i velká, lobelky, drchničky, hvězdnice, tařičky, mína, černooká zuzana... asi nic? |  | Doba očkování, 2.4.2010 Já Vám držím palce a samozřejmě souhlasím, že je lépe získat rady od zkušených. Já se na to chystám taky (později), vloni jsem si nasadila do květníků pár páváků z procházky, třeba je to srandovní, ale nedovedu si představit, jak bych zkoušela... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže bílá, 2.4.2010 a taky růžová školka kunratice. Taky by mě zajímalo, která bílá pnoucí nebo vysoká sadovka je nejlepší, mám zálusk na Iceberg Cl. (taky Kunrtatice např.) |  | Doba očkování, 1.4.2010 Podívejte se zde. |  | Tekuté a granulované slepičince, 20.3.2010 Na porovnání nic nemám. Vnutili mi tekuté slepičince na hnojení už zakořeněných a vyrostlých semenáčků, já mívala slepičince od slepic sousedky, no ale než by vykvasily... 600 g 60 Kč, je tam psáno hnojení zálivkou i na list. Samozřejmě je to... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.3.2010  Ahojte, já už jaro čekám každou hodinu , u nás už není k hnutí - samý semenáček, klíčící brambory, ty jsem nachystala ke vchodu a hodlám je už strčit do zahradní místnosti, kde bude sice tak do pěti stupňu, ale musejí to nějak přežít. Včera... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 5.3.2010 Mezi Brnem a Prostějovem na dálnici v poledne vánice, na silnici ještě nic, teplota taky asi -2, já chtěla dnes zabetonovávat opory pro růže, tak zas nic. Ale stejně se půjdu podívat, co píší na pytli od směsi, co kdyby přece jen třeba zítra. Tak... celý příspěvek > |  | Poradíte, co je to za kytku?, 5.3.2010 Kolik byste jich nasadili (y) do třeba 60-ti centimetrového truhlíku? |  |
|  | Levandule ze semínek, 3.3.2010 Hani, jsou ještě maličké, jde to pomalu, dva děložní lístky a teprve se pomalinku klubou pravé. Někde psali, že tento rok z toho moc potěšení nebude. poradila bych ještě, nespěchejte vůbec s přepichováním, dost času i když bude už víc pravých lístků.... celý příspěvek > |  | Levandule ze semínek, 3.3.2010 z koupených semínek by to bylo možná jistější. Šla jsem zač. ledna na zahradu, přebrodila se sněhem, uloupla pár vršků levandule, pomnula v prstech, zasela a rostou krásně. |  | Jak vysoké opory k tyčkovým rajčatům?, 2.3.2010 Děkuji romilo, Lído i pane Jirko, ona je v to na první pohled jednoduchá věc, rajčata pěstuju už dlouho, ale už mě nebaví přebírat na jaře uhnilé tyče a přemýšlet, k čemu ta rajčata zase přivážu , práce je dost a tohle zdržuje. Zkusím letos tak... celý příspěvek > |  | Jak vysoké opory k tyčkovým rajčatům?, 2.3.2010 Dobrý den, prosím o zkušenosti, jak vysoké opory k t. rajčatům používáte. Se mnou je to tak, že nechávám rajčata růst do zbytečné výšky, stejně nedozrají. Chtěla bych zavčasu připravit opory z roxorů, jak píše pan Mirek. Soudím, že by mohlo... celý příspěvek > |  | Rez slivky, 2.3.2010 Zapoměl jsem se zeptát kdy přesně popřípadný řez provést. Děkuji |  |
 |
|
|
|