|
Výber správneho kra, 14.8.2009 Kanadská borůvka. |
 |
Likvidace okurkovych a rajcatovych listu napadenych plisni, 14.8.2009 Šup s tím na kompost.
Martin |
 |
|
 |
Dlažba před zahradním domkem, 13.8.2009 Pěkný, pravdivý a zároveň smutný... |
 |
Dlažba před zahradním domkem, 13.8.2009 A ideálně jako anonymní tazatel, případně pan "Novák"... |
 |
Stříhání habrů, 11.8.2009 Ničeho nebojte, habr je opravdu nenáročná rostlina a jílovitá půda mu spíše vyhovuje. První rok nejsou přírustky nikterak veliké, ale on se v příštím roce krásně rozjede... Na jaře bych normálně prohodil ke kořenům Cererit, mulčovací fólii bych... celý příspěvek > |
 |
Jak zastříhavat brokvoně?, 11.8.2009 Kupte si knihu, nebo poproste souseda. Právě broskve mají pro střih určitá specifika.
Martin |
 |
Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 4.8.2009 Pokud budete špendlíky sbírat dozrálé, tak budou sladké. Pocit kyselosti neznamená, že ovoce má malé množstvím cukru. Například "sladké" třešně nejsou tak sladké, jak kyselá dozrálá jablka.
Já bych cukr nepřidával žádný.
Martin |
 |
Kvalita dešťové vody ze střechy s asfalt. bobrovkami, 4.8.2009 Dobrý den, osobně bych to neřešil a vodu normálně používal. Myslím, že asfaltový šindel s vodou nikterak nereaguje.
Martin |
 |
Stavba malého sklípku, 26.7.2009 Já bych doporučil zkruž. A pravdou je, že Vámi navrhované rozměry jsou tak na jeden sud piva...
Martin |
 |
Kanadská borůvka, 25.7.2009 Borůvky mají rády vlhko od kořenů, eternit bych ale nahradil folií, z které bych vytvořil "vanu". Borůvky koření relativně plýtce. Eternit patří na skládku nebezpečného odpadu, nikoli do záhonu...
Martin |
 |
|
 |
Mšice na paprikách, 14.7.2009 Zaručený prostředek je Pirimor. Je nově v prodeji a mě zabral na 1.
Martin |
 |
Nitěnky ve studni, 10.7.2009 Při pohledu na nítěnky se Vám vlastně ani nedivím ... Že by tady nikdo neporadil, čím by to mohlo být?
Martin |
 |
Nitěnky ve studni, 9.7.2009 To je zajímavé, mě vůbec nenapadá, co by tam dělali. Vždy jsem si myslel, že nítěnky k životu potřebují znečištěnou vodu (např. odpad z jatek, "říčky" v lesích ze septiku...).
Martin |
 |
Slimáci, 9.7.2009 A to stříkáte slimáky, nebo trávu a záhony, po kterých se můžou pohybovat?
Martin |
 |
Zelene prace, 9.7.2009 My zakracujeme ve výšce cca 2m, kolem hroznů pouze protrháváme lístky, aby nebyly hrozny stíněny. Můžeme si to dovolit, jelikož máme pouze několik hlav .
Martin |
 |