Příspěvky uživatele - 32.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vertikulace, 12.3.2012
Asi se připojuji na tento dotaz dost pozdě, ale přeci. Rozhodl jsem se pro nedostatek financí zakoupit v Normě za pouhých 2.000,- Kč v akci tento typ. U prvního se po půl hodině práce začal děsivě vibrovat. Důvod? 4 ks nožů se na hřídeli srovnali do... celý příspěvek >
Jak na kuny, 14.1.2010
Čtu a nestačim se divit. Kunu jsem měl na půdě nad garáží cca 10 let. O nějakém ničení jakéhokoliv rostlinstva (ani v okolí) jsem neslyšel. Každý rok tam pravidelně výváděla potomstvo. Kromě kraválu se její přítomnost dala poznat jen podle desítek... celý příspěvek >
Salix caprea pendula, 12.7.2009
Prosím o radu: Na jaře jsme si koupili salix caprea naroubovanou na metrovém kmínku. Větve měla dlouhé asi 50 cm. Nyní se větve růstem prodloužily, ale zároveń se listy od středu větví k jejich koncům postupně zvětšily. Na roubu jsou tedy současně... celý příspěvek >
Údržba bazénu, 27.5.2009
Dobrý den, nemáte na mysli používat savo? Já sháním informace od někoho kdo má s tím zkušenosti. Slyšela jsem, že je to snažšía také levnější. Díky
Kaštan jedlý, 11.1.2009
jeden je také na Slovanech, poblíž jídelny a družiny k 21. zš, když jdete po obytné zóně měla byste na něj narazit. Potom vím ještě o jednom na Lochotíně, tam je to zase cestou ze zastávky tramvaje č. 4 nevím ale teď jak se jmenuuje, je u ní ale z... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika