|
Příspěvky uživatele - 35.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nízkotlaký lis, 18.3.2009 Dobrý den, vaše požadavky by mohl zplňovat například Wergler WSA 350,nebo nějaký podobný, ceny neznám, ale bude to starší model a stím spojené technické problémy a zhánění dílů. Reším podobný problém, viděl sem na fotkách malé svinovací lisy ale nic... celý příspěvek > |  | otočný puh, 18.3.2009 Dobrý den, náte někdo zkušenosti s pluhem APO 155? Mám MT8 132.2 a uvažuji o pořízení tohoto puhu, a také bych chěl nějakou štěpkovačku za tento malotraktor. Díky Zdeněk |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 4.3.2009 Protože když vyšlápnete spojku, tak oddělíte motor od převodovky, ale převodovka a tím kola je poháněna dotáčejícímy se bubny, aby traktor nepopojížděl musí se vyřadit rychlost a nechat bubny dotočit, já to tak dělám, protože se mi nechce kupovat... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 24.2.2009 Proto je divný, že v papírech píšou potřebný výkon 10 kw. Na druhou stranu až na ten řemen, který sem přetrh vlastní blbostí, sem spokojený, seká i polehlou vojtěšku |  | TK, TZ, MT, Holder, 24.2.2009 A nebyl by lepší mulčovač, to potom tu trávu budete sušit nebo odvážet? |  | TK, TZ, MT, Holder, 24.2.2009 Děkuju, tak je to stejné jako u sekačky Inzeco. Vloni sem řemen musel vymněnit, tak me zajímalo jestli to u vaší sekačky není řešeno jiným způsobem. A co na to váš traktor? Mám dvouválec a při rozjezdu toho má docela dost |  | TK, TZ, MT, Holder, 23.2.2009 Dobrý den rád bych se zeptal na vaši sekačku, jaký má pracovní záběr, jakým způobem sou poháněny bubny. Zajímá mě jestli je to stejné jako u sekačky Inzeco 1200? |  | TK, 21.1.2009 Zdravím všechny, mám MT8 132.2 a ten má ovládání zadních brzd táhly a funguje to bez problémů, seřizování je řešeno "stahovačkou" která se zajišťuje matkou, už sem dával nové obložení potom stačilo seřídit zajistit s vesele brzdit. Chtěl... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 8.1.2009 Díky, vůbec mě nenapadlo, že je něco takového možné, myslel se že je možná jen motorová nebo pohybová závislost. |  | TK, TZ, MT, Holder, 8.1.2009 Dobrý večer, mám dotaz, proč potřebujete vypínat přední nápravu? Sháním nějaké dokumenty (seznam dílů a návod) k pluhu APO 155,mockrát děkuji Zdeněk |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 5.1.2009 Já sám rotavátor nepoužívám, ani TKáčko, mám MT 8 132.2,ale ve vesnici jedno je a tak můžu srovnávat co kterej stroj zvládá, i když ten rozdíl ve výkonu není až tak velkej, tak si myslím že ta dvou válcová Slavie toho zvládá víc a nedostává tak... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 5.1.2009 V tom rotavátoru ten jednoválec dostává docela záhul, je to na menší kousky |  | TK, TZ, MT, Holder, 5.1.2009 Dobry den, videl sem tento sazeč v akci a mel sem ho i pučený, sází dobře, brambory to chce mít jen s malými klíči, jinak se olamují. Při sázení je lepší mít roztažená kola pomocí nástavců na cca 120cm aby se dalo jezdit brázdou a na... celý příspěvek > |  | MT8 - 132,2, 3.1.2009 Prosím o radu, máte někdo zkušenosti s lisem za malotraktor, mam MT 8 132.2,chtěl bych lisovat slámu a seno, cca 1ha na jedno sekání. Slyšel sem že by šel nějakej nízkotlakej. Díky za radu Zdeněk |  | MT8 - 132,2, 3.1.2009 Ja sem takhle lámal dědu, to víte ročník 1920 a já "mladej a blbej" jak říkal, pak jeden rok byl nemocnej tak sem je tam nacvakal sazečem sám bez jeho rad a jak koukal, a dneska si je sází sám a je spokojenej |  |
 |
|
|
|