|
Příspěvky uživatele - 217.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zníženie PH pomocou kyseliny, 19.6.2011 Nemoze to robit problemy, ved je radove 10 g koncentrovanej kyseliny na m3. Cize 0.1 ppm. Alebo iba trosku viac, ak je voda pred upravou alkalicka. |  | Identifikace, 29.5.2011 je to juniperus comunis |  |
|  | Borovice Pinie, 9.7.2009 ahoj, rad by sem se zeptal par veci a videl naky fotografie, prave presazim nove semenacky, ktere jsou z obrovske borovice, ktera roste na Palatini, v Rime. Rostou jakou z vody a urcite maji ohromni potencial. Diky cecosko@gmail.com |  | Černice, Kulatice, Aničky?, 16.4.2009 Zdravim. Ono tie moje "medovníčky" samozrejeme na 100 percent nie sú Durancie a iste ani Vaše "černice či kulatice" nie sú. Len jeden diskutujúci poznamenal, že by to mohli byť oni, no ja som to hneď vyvrátil... Moje... celý příspěvek > |  | Troška matematiky - průtoky atd, 28.12.2008 Ak by filtracna zona mala byt kritickym komponentom znizovaniu tlaku a prietoku, da sa s tym vysporiadat pomerne dobre pri konstrukcii filtra. Nikdy nedavajte filtracne medium za priechodky do suda. To by ste 40 prierez zmensili blokovanim media.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|