|
Manuál Vari - Tera systém, 25.9.2008 Měl bych ještě doplňující otázku: dá se za Vari bez větších úprav zapojit vozík z Mountfielďáckého kultivátoru MTD? Mám možnost ho za pár korun koupit, za originál Vari chtějí peněz jak za kozu.. IP |
 |
Manuál Vari - Tera systém, 24.9.2008 Ne ne, do Uherského Brodu nejedu. Původně jsem měl jet do západnách Čech, ale nakonec se našlo něco blíže. Jedu do vesničku Olomouce, už i na úrodné Hané raději místo obdělávání pole nechávají záhumenek zatravnit :-( Za Vari rv 1992 v... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Manuál Vari - Tera systém, 24.9.2008 Podle fotek tam jsou původní pneumatiky a vypadají jako nové... Majitel tvrdí, že to moc neužíval.. Bohužel není v našem koutě republiky Vari moc rozšířené, lidi jsou tu šikovní a spíš si dělali podomácku traktůrky. Pro Vari pojedu přes půl republiky... celý příspěvek > |
 |
Manuál Vari - Tera systém, 23.9.2008 Je to trochu mimo mísu, ale potřeboval bych se na něco zeptat. Budu kupovat starší Vari systém a potřeboval bych vědět, nač si dát pozor. Motoru se ani moc nebojím, nač si dát u dvoutaktu pozor, vím. Co ale převodovka DSK 317? Dá se z jejího... celý příspěvek > |
 |
výběr profi křovinořezu, 13.9.2008 Pan Suchý mi promluvil z duše. Křovinořez je někdy k nezaplacení, ale proč bych se měl po týdenní dřině v práci ještě o víkendu huntovat na rovné louce s křoviňákem? Po dvou letech této praxe začínám shánět starší Vari sestavu s bubnovkou...... celý příspěvek > |
 |
Zkušenost se sekačkou Partner 553 CM (P53-625D), 6.9.2008 Tak tohle se mi stalo taky a nakonec jsem Partnera prostě buransky překlopil na bok a olej vylil do starého hrnce. Neptejte se mě, jak hloupě jsem se při marném hledání toho vypuštěcího šroubu cítil... Nechápu. |
 |
choroby lipy, 27.8.2008 Na naši stoletou lípu před pár lety ptáci donesli jmelí a dnes je tím svinstvem pěkně porostlá. Je její konec neodvratný, nebo se jí dá nějak pomoci? Rozhodně nehodlám čekat, až začnou uschlé větve, tlusté jako regulerní strom, padat na zem... |
 |
Zkušenost se sekačkou Partner 553 CM (P53-625D), 21.7.2008 Mám předchozí model - 553 - a po dvou a půl sezónách v plné akci bez problémů. Myslím, že Partner nebízí velice dobrý poměr cena - kvalita. |
 |
destilační přístroj, 30.6.2008 Měl bych velice konkrétní dotazy na zkušené kořalečníky. Je nutno na aparátu s jednoduchým zesilovačem (trubka vyplněná např nerez drátěnkou) a deflagmátorem destilovat dvakrát, nebo bude stačit jedna destilace? A jak se u těchto přístrojů reguluje... celý příspěvek > |
 |
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 24.6.2008 Přesně stejný problém ted řeším já. Včera jsem byl v prodejně čerpadel a prodavač mi vysvětlili, ať raději zapomenu na plastové výrobky na jedno použití. Většinou mají příliš malý výkon. Doporušený výrobek byl z poctivého kovu a stál něco přes 3 500.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 12.6.2008 Je mi to jasné, bez filtru bych brzy čerpadlo odrovnal. Nicméně první etapou bude sehnání a instalace nějaké vhodné nádoby o objemu cca 1metr krychlový. Ovšem letos prší každý druhý den, takže potřeba zalévat není nijak akutní... |
 |
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 8.6.2008 Skvělá diskuse, konečně se trochu orientuji v problematice. Rád bych použil na zalévání zahrádky vodu ze staré jímky, kam je teď svedena dešťová voda z části střechy. Systeém si představuji klasicky jednoduchý: u jímky čerpadlo, umístěné v... celý příspěvek > |
 |
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 25.4.2008 Pokud by ta sada na odsávání byla příliš drahá, můžete zajít do nejbližších zdravotních potřeb, koupit tu největší injekční stříkačku (obsah cca 1.5 deci), v Mototechně přibrat hadičku na benzín a ejhle, máme zde perfektně fungující odsávačku. ... celý příspěvek > |
 |