|
Příspěvky uživatele - 215.208
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vrtací a sekací kladivo, 2.6.2009 Byl zde dotaz na cenu Metaba UHE 28 Multi v Polsku... mělo by to být nejméně o dva tisíce méně než u nás, což mi za malý výlet stojí. Ještě jsem se díval na Makita 2470 T, ale není mi jasné, jestli je u ní náhradní hlavička pro normální vrtáky... celý příspěvek > |  | Vrtací a sekací kladivo, 1.6.2009 Děkuji všem za reakce. Byl jsem se dnes podívat v obchodě a to UHE 28 Multi vypadá výborně. Druhým favoritem je Makita 2470, výkonově obdobná jako Metabo, ale mnohem levnější. Zajímavým zjištěním je to, že v Polsku jsou Metaba podstatně... celý příspěvek > |  |
|  | Vrtací a sekací kladivo, 29.5.2009 Měl bych (asi dost stupidní) dotaz na uživatele kombinovaných kladiv. Je dvourychlostní převodovka opravdu tak užitečná? Budu pomalu spravovat barák a tak chci koupit nějakého silného pomocníka v ceně kolem desti tisíc korun. Líbí... celý příspěvek > |  | Vodárna - nerez?, 10.5.2009 Podle toho, co píšete, by nebohý Darling potřeboval v podstatě repasi a výměnu všeho, což je skoro vždy dražší než koupě nového výrobku. S tím vodním kamenem je to dost možné, máme silně vápenitou vodu, která dělá se vším divy. Otázka je,... celý příspěvek > |  | Vodárna - nerez?, 9.5.2009 Jak se na to dívám, začínají mi být sympatické stroje, označované jako "malé kompaktní vodárny bez tlakové nádoby". Když uvážím iracionální panickou hrůzu některých členů rodiny ze "stojaté" vody a avizovanou nízkou hlučnost,... celý příspěvek > |  | Vodárna - nerez?, 9.5.2009 Čerpadlo nerachotí, ale hluk je jinak doslova ohlušující. Bohužel nevím, při jakém tlaku se zapíná, nádrž je 20 litrová a zapíná se co kbelík. Vodárna je v provozu asi 40 let, ale už tam byl několikrát vyměněný snad každý díl. Pokud jsou nově... celý příspěvek > |  | Vodárna - nerez?, 9.5.2009 Tím to nebude, už tam byl servisman a zkoušel to. Navíc to neřeší tu strašnou hlučnost. |  | Vodárna - nerez?, 9.5.2009 Zajímavá debata. Na chalupě máme starý Darling, který je však přímo pekelně hlučný a poslední dobou se z nějakého záhadného důvodu zapíná po pár litrech odpuštěné vody. Jelikož je v místnosti nad ním ložnice, je to fakt děs. Chceme proto místo... celý příspěvek > |  | Postrik proti pilatce, 17.4.2009 Děkuji pěkně. Nepřítel identifikován, teď s ním mohu udělat krátký proces! |  | Postrik proti pilatce, 17.4.2009 Měl bych doplňující otázku: jaký škůdce způsobuje červivost švestek? Jde mi o ty napohled lákavé švestky, které jsou však plné červíků... Je to právě pilatka? |  |
|  | Agzat tuning, 16.4.2009 Totéž udělá i Vari - když nemůže dál, prostě se zahrabe, klidně až po nápravu. Nevím jestli tento problém má nějaké jednoduché řešení, fréza je prostě moc lehká. |  | přestavba jikov 1433, 24.3.2009 Podrobnosti přestavby by mě taky zajímaly, potřeboval bych větší výkon a to startování, to je hrůza. Otázkou je, které díly mají oba motory stejné... Je klidně možné, že lacinější variantou je starý, ale funkční motor za docela... celý příspěvek > |  | BDR 700, 22.2.2009 Je to trochu mimo téma, ale za tvrzení, že startování motoru Jikov bez dekompresoru je obtižné, se klidně podepíšu. Je to opravdu jen pro otrlé a otrlí musí být i případní diváci, protože těch nadávek, když to nejde... Za tepla už je to hračka,... celý příspěvek > |  | Slepice devastují trávník, 18.2.2009 Že slepice žerou trávu (a to velice intenzivně, nemusím to moc sekat) a hrabou, to mi nevadí, vadí mi ty obrovské jámy pro popelení. Nejhorší je, že slepice jednu díru používají třeba týden, pak si udělají další na druhém konci zahrady, atd... ... celý příspěvek > |  | Slepice devastují trávník, 18.2.2009 Nevím, kde tenhle příspěvek zařadit, ale vzhledem k charakteru činnosti opeřenců jsem ho dal tady. U chalupy máme opravdu velkou zahradu a v ní má své eldorádo pár slepic, které se potřebují popelit. Zahrada v létě připomíná spíš dopadovou plochu pro... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|