Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
co je to za květinu?, 15.12.2008
Ano, mám úplně stejnou a krásně vonící. Pokud je květů hodně, tak někdy až nepříjemně omamně. M.R.
cibulky se zblaznily, 15.12.2008
Myslím, že to není nic tak neobvyklého. Mám narašené zelené lístky u floxů, orlíčků, kopretin... ale všimla jsem si toho i v jiných letech, nejen letos. Cibuloviny mi tedy nelezou, tj. pravda. Nové jsem sázela až v listopadu a staré spí v poklidu.... celý příspěvek >
Odstraňování mechu, 15.12.2008
No, já tedy nevím... ale stromy natírám vápnem kvůli vysokému výkyvu teplot koncem zimy a zjara a tím zabráním vzniku mrazových desek. Dosud mě nenapadlo, že bych tím měla odstranit mech nebo přezimující škůdce-to je případně již jen jako taková... celý příspěvek >
Čím teď na podzim přihnojit, 9.12.2008
Pokud popel, tak nejlépe z čistého-to znamená nelakovaného, nemořeného, neimpregnovaného...-DŘEVA. M.R.
vnitřní hniloba jablek, 5.12.2008
Nejsem si teď zcela jistá, ale tu vnitřní hnilobu jsem párkrát zachytila -dřív-u plodů, které měly do konce skladovatelnosti hodně daleko. Teď se to delší dobu už nestalo. Strupovitost... potýkám se s ní moc na Idaredech, ala musím zaťukat, u... celý příspěvek >
Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 4.12.2008 Obsahuje fotku
Pozdě, ale přeci vkládám foto letošních Idaredů, jaké se urodily nám. Na tu bídu se strupovitostí to až tak hrozně nedopadlo. M.R.
Zázraky v zahradě, 4.12.2008 Obsahuje fotku
Listopadové ráno se objevily u souseda na zahradě. Přes uvolněné plaňky v plotu se vydaly na výlet a už prý po několikáté si "pochutnaly" na větvích mladých stromků. Tak ne pouze zabezpečit stromky proti okusu zvěře, ale je nutné rovněž dát... celý příspěvek >
vnitřní hniloba jablek, 4.12.2008
Máte naprostou pravdu. Několikrát jsem sama zaznamenala na pár plodech vnitřní hnilobu. Ale za těch 12-15 roků to bylo skutečně vyjímečné a tak ani nevím, proč se tehdy vůbec objevila. Nicméně Glostery jsou i moji favorité a k tomu prvnímu jsem... celý příspěvek >
odrůdy mečíků, 2.12.2008
Moc krásné jsou všechny, ale stejně se mi nejvíc líbí Gaia. M.R.
Potlačení plevele Kakost luční, 2.12.2008
To určitě udělejte, Rony. Ona ta vrstva nesmí být moc vysoká, že? A to prorůstání, to mohou být opravdu pěkné detaily. M.R.
Zmijovec - přezimování, 2.12.2008
Ale jo, pane Stanislawe. Věřím tomu, spousta lidí dává zmijáky ven od jara do zimy. Sama jsem to ještě nezkusila nebo spíš nevzpomněla, že bych to mohla udělat. Ale teď jsem rozšířila nepatrně plochu záhonků na kytky, tak zjara tam půjdou některé... celý příspěvek >
Zmijovec - přezimování, 2.12.2008
Pokud ho necháte v květináči a dáte do chladu, tak se taky nic nestane-spíš záleží na tom, kde máte víc místa, aby to bylo výhodnější pro Vás. Pokud ho nedáte na jaře do nové zeminy, rovněž přežije úplně v pohodě a jak jste psal, začne rašit sám nebo... celý příspěvek >
potřebuji poradit, 27.11.2008
Ten uváděný smrkový plot je přímo z Jeseníku a smrk přeci jen roste sakra rychleji než tis. Tak na ty fotky mrkněte. M.R.
Vzrostlý ořešák nerodí, 27.11.2008
To jsou věci. Asi ani přes radu zahradníka bych neměla na takový zásah odvahu. Tazatel ale úplně na začátku uváděl, že květů mívá jeho strom plno, takže by to vypadalo na jiný problém. Přesně ten, co o něm psal p. Vysloužil-opylení. Jsou někde v... celý příspěvek >
datlovník, 27.11.2008
Až sním datle, zkusím to udělat podobně. Výsledek dám vědět. M.R.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika