Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náprava sousedova naschválu na třešni, 27.11.2008
A "sousedovy odborné řezy" pochopitelně případně doopravte a ošetřete, aby se případným škodám na stromu předešlo. M.R.
Náprava sousedova naschválu na třešni, 27.11.2008
Jako Tini myslím, že stromu je škoda. Počkala bych na jaro, jak doporučuje p. Vysloužil a uvidíte, co kde vyrazí ze spících pupenů. Podle toho se pak můžete rozhodnout, zda má smysl pokračovat se starou třešní s nově zapěstovanými větvemi nebo ji dát... celý příspěvek >
živý plot - buk nebo habr?, 27.11.2008
To je hrobka Vincence Priessnitze v Jeseníku. M.R.
co je to za květinu? Přísavnice záhadná, 26.11.2008
Pana V.V. určitě nebude problém oslovit pomocí Receptáře a dalších podobných pořadů nebo mu dotaz adresovat do Botanické zahrady v Praze.
co tam zasadit?, 25.11.2008
Pane Stanislawe, neomlouvejte se, buky a habry pouze patří poblíž Jeseníku a jako vyšší krytí pro včely, vůbec jsem je nemyslela jako potravu. Vy jste téměř vše medonosné vyčerpal, tak jsem přidala jen trnku. Prima den. M.R.
Jak na šáchor, 24.11.2008
Měli jsme ho roky v kanceláři, takže měl teplotu pokojovou, sušší-panelák, ale jak už jsem psala, zálivka dle jeho individuálních potřeb. Dost vysoká. O víkendech v době horka občas zaskočili ochotní strážní ze vchodu a vodu dolili. M.R.
Rostliny do středozemní zimní zahrady, 24.11.2008
V Řecku a na řeckých ostrovech nemůžete ale opomenout ibišky-Rhodos, Kréta-nádherně kvetoucí, často používané jako živý plot, hlavně červené. M.R.
co tam zasadit?, 24.11.2008
Dobrý den, ještě přidám buky, habry, různé druhy kalin-Tušalaj, vrásčitolistá..-a od věci vůbec nejsou trnky. Ale skutečné trnky, ne švestky. M.R.
Název pokojové kytičky, 24.11.2008
Asi ano, Danielo. Mně kvetla ta, co byla pěkně narostlá už zjara, ale řízkovance, které jsem z ní nadělala už to nezvládly-nestačily tak pěkně zakošatit a vyhnat tolik šlahounů. Dávám je vždy do trhlíků např. doprostřed k obyčejným muškátům i mezi... celý příspěvek >
Glejotok, 20.11.2008
Příčin proč se tak stalo můáe být více. Od vzniku mrazové desky-kolísáním teplot zjara, nepravidelnou závlahou, oděrem, atd.. Zkuste v první fázi místa s klejotokem vyřezat na dřevo, ránu začistit a zamazat stromovým balzámem-je i zimní na nižší... celý příspěvek >
Urychlení hnití jablek, 14.11.2008
Děkuji Martine, ráda se podívám. Určitě to nikdo nebral jako vyvolávání konfliktů. Pokud ano, bylo by to smutné, že není schopen vzít na vědomí jiný názor, se kterým vůbec nemusí souhlasit. Čím to fotíte a z jaké dálky? Máte obrázky pěkné a čisté.... celý příspěvek >
štěně a bleška, 14.11.2008
Dobrý den Jirko, to se stává. Někdo opakování či vyjádření podobného názoru považuje za zbytečné "papouškování" a někdy dost nevybíravým způsobem se projeví. Jestli to chápu dobře, Vy patříte do jiné skupiny a jste raději, pokud stejný nebo... celý příspěvek >
Urychlení hnití jablek, 14.11.2008
Pane Vysloužile, jednoduše. Dávám jich vždy pouze malé množství a na místa, na která vidím, protože ty ptáky ráda pozoruji. Teprve když mají zkonzumováno, dám pár kousků dalších. Mám zkušenost, že se přes zimu myši rády zdržují-podle jimi vytvořených... celý příspěvek >
štěně a bleška, 13.11.2008 Obsahuje fotku
Jde. Všechny 4 možnosti se dají zakoupit v různých chovatelských obchodech typu Zverimex, v Hornbachu a podobných supermarketech, kde mají oddělení pro chovatele různých zvířat, rybiček apod..Pokud je Váš veterinář přístupný-my máme velice... celý příspěvek >
štěně a bleška, 13.11.2008 Obsahuje fotku
Existuje víc přípravků ve spreji i práškových, včetně pak obojku, který je proti blechám, klíšťatům... Nejlépe je se ale poradit s Vašim veterinářem o vhodnosti tohokterého přípravku pro měsíce staré štěně. A pak nezapomeňte přípravek rovněž... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika