|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zhoršování kvality ostružin, 28.7.2017 Hnojím, krotím keře na dva výhony max. 160 cm a stejně rez a pozdní zrání. Ale je pravda že oddělek u slepičárny rodičů už zraje a je bez rzi. Zase tam má vlnovníka... |  | Ovocné druhy pěstovatelné totálně bez postřiku, 28.7.2017 Jak kde, ostružiny jsou postižené rzí, že zvažuji vykopání, protože je stříkat nehodlám. A jsou krásně osvětlené z jihu, vzdušné, ale nemocné.
Zase meruňky a třešně mi tu netrpí úžehem a stačí 20km k Mělníku a je to jinak. Slánsko |  |
|  | Problémy s malinami, 15.7.2017 Výhony s bejlomorkou odstraňujte, můžete je odstřihnout až těsně pod boulí, aby rostlina stihla vyhnat jiný výhon.
Usychání během sklizně delá nenápadný kroužek plísně, dole na nových výhonech je vidět a přesto krásně rostou. Bohužel v... celý příspěvek > |  | Co je s rajčaty?, 15.7.2017 A co je to za druh? V truhlíku mám keříčky do truhlíku, ty se takhle netáhnou. Pokud to mají být tyčková, tak ty se tam nemůžou uživit, ani je nemáte vyštípaná a tak ze strany bez světla upouštějí listy. Na přelití mi to nepřijde. |  | Maliny, 11.7.2017 Letos mi včely maliny nechaly (pár vysátých bylo zkraje), ale zase to mám jak seznam chorob maliníku. Takže stříhám, ryju a budu muset zjara stříkat přezimující škůdce. |  | Roundup, 11.7.2017 Na plevel ve škvírách můžete použít i domácí výrobek - likviduje i plžáky: na 4 litry směsi se rozpustí 1 kilo kuchyňské soli ve třech litrech obyčejného 8% octa (i za studena, není třeba ohřívat) a do čtyř litrů se doplní jakýmkoli levným... celý příspěvek > |  | Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017 Mně se kroutí rajčata, která dostala dávku hnoje, ta která dostala opršený z okraje hnojiště jedou nádherně nahoru. Pokud je to zbytky Lontrelu, tak by tam měla zhynout, nebo nevzejít sója. Protože to jsou vyvýšené záhony, zalévám min. konev k... celý příspěvek > |  | Jak na mravence a mšice, 16.6.2017 Liquid fortox gel, stačí kousek třeba na víčko, nebo na kmen rybízu, angreštu. Víčko, aby se při zalévání dal jinam a nesplachoval. |  | Okurky nevzešly, 14.6.2017 Je tolik zvířátek, která pečlivě sklidí řádek okurkových semínek, že se divím, že je někdo jen tak zaseje bez přikrytí kelímkem, nebo uříznutou PET lahví. U nás bylo pravidlem přelétnutí bažanta, kteý zkontroloval, co dobrého jsme mu připravili a... celý příspěvek > |  | Chtěl bych chovat včelstvo, 18.2.2017 Kvalitu nelze udělat z glukozofruktozového sirupu. |  |
|  | Lipnická švestka, 13.11.2016 Už tu své téma má, letos mi nepřirostla ani o píď, snad se vzpamatuje s chemickou ochranou.
|  | Zkušenost se zavařováním v automatickém hrnci, 1.10.2016 Některé s displejem neumí 100°, alespoň tak to vyčetla máti z návodu u Silvercrestu (Lidl). Vzhledem k tomu, že nezavařovala maso asi 10 let, jí to může být jedno.
Největší výhoda pro starší hospodyni je pohodlný přístup do hrnce na židli, nebo... celý příspěvek > |  | Lipnická švestka, 29.9.2016 Přišla mi letos brzy zjara, spodní větve vůbec nevyrašily, těch nelituji, mít korunu 40 cm nad zemí nebyl můj záměr. Ale celkově nulové přírůstky a zasychající špičky větví - zřejmě hálčivec višňový. Přitom Ontario vyhnalo metrové metly a Katinka... celý příspěvek > |  | Vhodny herbicid na datelinu v travniku, neporadi niekto?, 29.9.2016 Není to jen čím, ale také kdy. Na vzrostlé trávníky do začátku září Dicotex. |  | Mc Intosh, 23.9.2016 Sloupovou verzi na M7 nabízí jukka, jeden 50 let starý strom roste u rodičů, ale ten má minimální přírůstky. |  |
 |
|
|
|