Příspěvky uživatele - 118.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výber motorovej píly, 13.12.2008
S výběrem pily MS 270 Stihl jsem vážně moc spokojen a jsem rád, že ji mám. Zdraví Vás JIRKA.
Výber motorovej píly, 24.9.2008
Muhu vám říci, že se mi pila velmi líbí. A jsem rád, že jsem se nakonec rozhodl pro silnější a modernější tip MS 270 (původně jsem chtěl MS 250). Ten cenový rozdíl není tak velký a jistě mi ho holka vynahradí. Je to vlastně dárek k mým narozkám od... celý příspěvek >
Výber motorovej píly, 23.9.2008
Děkuji za recenzi. Dnes jsem si koupil tu pilu, jak jste mi doporučili. Jedná se STIHL 270. Shodou okolností dnes vyšel asi ve všech novinách Test iDnes motorových pil 2. část a je tam hodnocená zrovinka i tato pila. Zrovna ji tam chválu nepějí.... celý příspěvek >
Výber motorovej píly, 23.9.2008
Děkuji za rady. Vyhrála MS 270. Ještě se chci zeptat, neznáte - li někdo japonskou značku ECHO a nemáte - li zkušenosti s motorovou pilou CS - 4200 ES od této firmy. Díky!!!  Jirka
Výber motorovej píly, 22.9.2008
Chci se zeptat na Váš názor na motorovou pilu Stihl MS 250. Chtěl bych si ji pořídit a potřeboval bych ji na občasné kácení stromů - hlavne dubových soušek a přípravu palivového dřeva. Díky za odpovědi!  Jirka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika