|
Příspěvky uživatele - 50.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Muškáty, 13.6.2008 Já pěstuji muškáty ve velmi mokré půdě. Ráno je vždycky zaleju aby plavaly. Oni do večera něco vypijí a moc jim to prospívá. Doporučuju to všem. jedinou podmínkou je, aby měli dost listu, kterými se ta voda stačí odpařit. |  | Přísavník tříprstý, 6.11.2006 Dobrý den, zajímalo by mne, zda jste sehnala ony sazenice přísavníku a to kde a za kolik. Jsem z Prahy a potřeboval bych rovněž asi 10 ks, ale vyberu tam, kde někdo nabídne lacinější. Děkuji a přeji hezký den.
Email: vlastimil.malek@seznam.cz |  |
|  | Přísavník, 4.8.2006 Mám přísavník také na balkoně v plastové nádobě o objemu 40 l, ale na zimu raději nádobu obložím polystyrenem, aby nedošlo k nějakému poškození kořenů. Ale uvítal jsem vaší zkušenost s tím, že vydrží i bez zateplení nádoby. Možná taky záleží na tom,... celý příspěvek > |  |
|
|
|