Příspěvky uživatele - 50.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muškáty, 13.6.2008
Já pěstuji muškáty ve velmi mokré půdě. Ráno je vždycky zaleju aby plavaly. Oni do večera něco vypijí a moc jim to prospívá. Doporučuju to všem. jedinou podmínkou je, aby měli dost listu, kterými se ta voda stačí odpařit.
Přísavník tříprstý, 6.11.2006
Dobrý den, zajímalo by mne, zda jste sehnala ony sazenice přísavníku a to kde a za kolik. Jsem z Prahy a potřeboval bych rovněž asi 10 ks, ale vyberu tam, kde někdo nabídne lacinější. Děkuji a přeji hezký den. Email: vlastimil.malek@seznam.cz
Přísavník, 4.8.2006
Mám přísavník také na balkoně v plastové nádobě o objemu 40 l, ale na zimu raději nádobu obložím polystyrenem, aby nedošlo k nějakému poškození kořenů. Ale uvítal jsem vaší zkušenost s tím, že vydrží i bez zateplení nádoby. Možná taky záleží na tom,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika