|
Příspěvky uživatele - 172.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Automatické otvírání oken skleníku, 24.10.2007 Nebylo by naškodu, kdyby zde někdo nafotil ten píst a nebo ho namaloval |  | Opět roubování, 9.9.2007 Dobrý den. Četl jsem zde příspěvky o roubování vinné révy, ale nejsem z toho moc moudrý. Potřebuji na hlavu ve tvaru Y naroubovat jiné víno. Hlava je vysázená 3 rokem a letos na ni byla nějaká úroda, ale já jsem chtěl stolní víno a... celý příspěvek > |  |
|  | Automatické otvírání oken skleníku, 31.3.2007 Nevíte, kde sahnat levné, ale přitom kvalitní otvírání oken na skleníku? Máte někdo z těmito výrobky osobní zkušenost? |  | Bych Tě chtěl vidět ..., 4.11.2006 Já si myslím, že révy se dá ostříhat i na podzim. Jsem s Jižní moravy a na velkých vinohradech to dělají zcela běžně. Po vinobraní, začnou stříhat révu, aby to v tak velkém množství do zimy stačili. |  |
|
|
|