|
Příspěvky uživatele - 91.244
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Převislé třešně, 7.9.2009 Dobrý večer, převislou třešen má můj soused v dubnu začíná nadherně kvést a je to s píše okrasný strom.Má asi 2,5 m a 8 převyslích plně pokvétlích růžovími květy, větviček asi 1 m dlouhých.Je to opravdu krásné vidět v dubnu tak rozkvetlí strom. |  | Objednávka od Starkla, 2.11.2006 Když jsem psala "Správně objednat",tak jsem to myslela samozřejmě ironicky.Pokud máte pocit,že Vámi objednané rostliny přišly ve špatnou dobu,tak je prostě nevyzvednete.Ale zahradnící nejsou žádní blbouni a nebudou zcela určitě rostliny... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím pomozte mi určit tyto rostliny, 31.10.2006 3 skutečně není Vajgélie,ikdyž na první pohled to tak vypadá. |  | vlašské ořechy, 31.10.2006 Samozřemě,že se jádra ořechů dají i zavařit.Dělám to celá léta.Stačí je zavařit 15minut. |  | Oleandr, 30.10.2006 Prosím,aby jste mi co nejdříve poradili.Již tři roky mám oleandr.Koncem srpna mi začali listy žloutnout.Ne moc,ale pár jich bylo.Před 14 dny jsem jej přemístila na jeho obvyklé zimní stanoviště a tam začal žloutnout pořádně.Ŕekla bych,že z 75... celý příspěvek > |  | Objednávka od Starkla, 30.10.2006 Od firmy Starkl objednávám již několik let a vždy jsem byla velmi spokojená.Starkl skutečně zasílá až vhodnou dobu.Ještě se nestalo,ža by nějakou mou objednávku "zazdili".
Jednou jsem měla objednané jahody.Poštačka mi nedala oznámení.Za... celý příspěvek > |  | Usychání tůjí, 28.9.2006  Myslím tím opravdové kuřince, tudiž střevní přebytky slepic. Ale POZOR! Atˇ jsou dobře rozmíchané a také pozor na to, abych těch kuřinců nebylo víc než vody. |  | kdoulovec, 14.8.2006 Pan Stanislaw má pravdu, kdoulovec je naprosto nevhodný. Pokud chcete barevný, kvetoucí živý plot, doporučuji - jasmín-pustoryl, zlatici, tamaryšek, vajgélii.Takový živý plot mám již několik let a skutečně stojí zato. Postupně rozkvétá. Lenka |  | Usychání tůjí, 14.8.2006 Pokud vidím,že tůjky začínají nabírat barvu,která se mi opravdu nelíbí,namíchám "kuřince".Určitě všichni víte,co to je.Zabírá to na 1000%. |  | Presazovani buxusu, 14.8.2006 Tak velký buxus Vám opravdu závidím. Nicméně, přesaďte jej jako každý jiný strom-keř. Velká jáma a vykopaný buxus nechte ve vodě, alespoň 2 hodiny "napít". |  |
|  | jak pěstovat tůje, 14.8.2006 Tůje jsou absolutně nenáročné,pokud......Ani dostatečné zalévání,ani hnojení. Problém je zřejmě v půdě. Vaše půda by měla být trochu vápenitá. |  |
 |
|
|
|