|
Co je tohle za rostlinu?, 8.10.2012 líčidlo americké i na vebu to tak najdeš |
|
Identifikace něčeho, nevím ani čeho, 30.8.2012 roste mi mezi jahodami, nerad bych je tím zahubil... ale potřebuji se toho zbavvit... |
|
|
|
Identifikace něčeho, nevím ani čeho, 30.8.2012 nevíte někdo co je tohle a jak se toho zbavit, ani na Randup to nereaguje... |
|
Tykev - Goliáš, 26.8.2012 Na plodu tykve velkoplodé se začaly tvořit praskliny, ale stopka ještě není zaschlá.Co dělat, sklidit jí nebo nachat dále růst. |
|
Noholist himalájský, 18.9.2011 Mám semena noholistu a na jaře je chci zasít, tak jsem si na tém noholist otevřel vyhledávač a našel mj. Váš dotaz. Vzhledem k tomu, že je skoro 3 roky starý, už asi rostlinu pěstujete a máte s ní zkušenosti. Údajně je to rostlina mrazuvzdorná (no,... celý příspěvek > |
|
Padlí, 29.5.2011 Prosím o radu. Bohužel jsem až teď, kdy už jsou na stromě asi 1-2cm velké jablíčka, zjistila, že jsou tři jabloně totálně napadené padlím. Můžu použít postřik Discus či něco jiného i teď když už jsou plody? A bude to co platné?Jedna jabloň je odhadem... celý příspěvek > |
|
Křovinořez Solo 111B, 13.5.2011 Zdravím pánové
Také bych uvítal nějaké informace, ještě nikdo nemá zkušenosti?Hlavně sečení se strunou, potřebuji pravidelně sekat-asi 6x do roka malou plochu-asi 200 metrů
Díky Standa |
|
Listy na meruňce, 2.7.2010 Děkuji za odezvy. Místo pro meruňku jsem volila tak, aby bylo teplé a v závětrné straně, ale máte pravdu, že je blízko stěny, chystám se jí přesadit na podzim do sadu, tam sice nebude tak krytá, ale je tam více místa. |
|
Listy na meruňce, 30.6.2010 Můžu se zeptat co znamená ten Bergeron? |
|
Listy na meruňce, 23.6.2010 Prosím o radu. Mám rok vysazenou meruňku a nějak se jí točí listy, je to normální nebo trpí nějakou chorobou. Díky. |
|
|
|
Výběr elektrické pily, 28.2.2010 Jestli můžu poradit, tak bych bral Dolmar(Makita) s motorem podél.Např.M UC40/30 nebo Dolm.ES 21/35A.Makitu mám v práci a s 2000W můžete dělat všechno. Zdravím |
|
Zimní provoz u Dolmar PS 45/35, 8.1.2010 Zdravím.Měl bych dotaz na pana J.S.jestli je u této pily nějaký přepínač na z.p.a nebo jistli na pilku zima nemá vliv.
Případně radu jak sní mám v zimě pracovat.Mám ji rok a jsem sní velmi spokojen. Děkuji za reakci |
|
Dolmar ps 45/35 ano či ne?, 26.12.2009 Zdravím.Ano to se stalo mě ani nevím jak, ale reklamaci my neuznali.Proto sháním jiný za rozumnou cenu.Podle mne se to stalo při startování kdy pila kopla a šnůra nebyla volná aby se namotala. Henry. |
|
Slepice nenesou vajíčka, 13.12.2009 Prosím, neví někdo kde se prodávají krmné škvarky pro slepice v Českých Budějovicích. Předem moc děkuji za radu |
|
Neznamy stale zeleny ker, 2.11.2009 Kalina vrásčitolistá - prosím o radu, jak ošetřit tuto kalinu asi 4 m výška, většinou nestříhaná, nyní ořezána sousedem přes plot do holého dřeva a jen z jeho strany. Ořezány větve o průměru 0,5 - 3 cm. Děkuji za radu Marcela. |
|