Olinko, já jsem si netroufla, tak fajn, příště to bude - bez té paní. Já mám také jednu krásnou kytičku, která moc voní. Při mé skleróze jsem však zapomněla, jak se jmenuje. Přikládám obrázek. Určitě budete vědět?!Zdravím - Daniela.
Teď zase prosím já o radu. Dostala jsem pokojovou rostlinku, která při sebemenší manipulaci intenzivně voní nějakou silicí (jako eukalyptus? nevím, ale intenzivně). Velmi dobře zakořeňuje pomocí vrcholových řízků, ponořených do vody. Je celá chlupatá, jak je vidět z obrázků. Díky za radu.
Zlatíčka, ta kytka voní hrozně moc. Tím myslím jako že třeba, když ji jdu zalévat a pohnu záclonou, už voní. Je to taková vůně jako silice, svěží, není nepříjemná, ale moc intenzivní. A stačí říkat Olina, bez té paní. Dík.
Olinko, já jsem si netroufla, tak fajn, příště to bude - bez té paní. Já mám také jednu krásnou kytičku, která moc voní. Při mé skleróze jsem však zapomněla, jak se jmenuje. Přikládám obrázek. Určitě budete vědět?!Zdravím - Daniela.
Tak tuto kytku jsem taky mněla doma.Bohužel mi odešla.Ale je u nás v hospodě a tam se jí kupodivu daří.Její název ale neznám.Dostala jsem jí od známé a ta říkala něco o jablečníku.Ale ten to asi nebude.A je fakt že vůně je silná, někdy až moc.Jsem zvědavá jestli jí někdo pozná.Jana
Lenko, Orange Fizz to také asi není. Našla jsem ho na internetu a má úplně jiné květy. Ta moje kytička má miniaturní drobounké bílé květy. Teď mně mrzí, že jsem jí nevyfotila v květu. Zkusím nafotit detail listu a přidat ještě jednu fotku. Zdravím - Daniela.