Ibišek
|
|
|
|
 |
 |
|
Rendy9 - (5) - 94.234 (?) 10.1.2012 11:39
Dobrý den,
překrásný květ mám podobný, ale červený-plný, neměla by jste nějakou odnož navíc?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 220.182 (?), 20.1.2012 23:04
Rozinko, vy je dáváte do sklepa? To já ho mám normálně celou zimu (vlastně celý rok) v pokoji na parapetu :-)). Ani na zahradu ho nestěhuji... Ale ten bílý je krásný! Lída
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Rendy9 - (5) - 72.1 (?), 5.2.2012 10:20
Dobrý den, prohlížím si vaše fotky s ibišky a musím říct, že máte pěkné barvičky.Dávám je jako vy ven, jsou pak kvalitnější listy.Teď ale nevim kdy je ořezat, myslim v tom únoru, je teda zvláštní, mám jeden ibišek doma asi 1,5m a ten ven nedávám, je stále zelený a neopadava a ty co mám přes léto venku tak je venku mám překrásné a pak idkyž je dám domů strašně kvetou a opadávají listy, pak obrazí listy a momentálně mám jen na konečcich větviček pár listků.Jinak jsoem koukal u toho růžového, že máte zvláštní listy, co to je za odrudu?neděláte řízky, že bych si od vás drze objednal?
Jirka z Jaroměře u HK
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Rendy9 - (5) - 94.234 (?), 10.1.2012 11:50
Jeé tak to se omlouvám, to co se vytahuje jak píšete je narychlo zasazený muškát, ano máte pravdu vytahuje se, ale květináč jak s ibiškem tak i tím muškátem je přímo na okně na parapetu, přesto to takto vypadá.:o(((
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 82.33 (?), 9.1.2014 14:35
Dobrý den, mám 8 letý ibišek tento rok ho budu poprvé stříhat. Nevím zda ho mám ostříhat na jednou nebo na dvakrát. Co pro něho je lepší?
Za tu dobu co ho mám jsem ho přesazoval tak 3 krát a už bych nejraději jeho květináč za větší neměnil, a proto potřebuji poradit zdali je možné nějakým způsobem abych ibišku neublížil ostříhat nebo seřezat kořenový bal. Dal bych potom jen novou zeminu a vešel by se do původního květináče. Prosím Vás o radu. Předem děkuji Martin.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |