Sklizeň 2014
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?), 7.9.2014 21:19
Naději to má jen pokud všechny plody na té rostlině mají takový pruh.
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 3.8.2014 14:15
Odrůda se jmenuje Medovyj Šar, a je to to meloun s červenou dužinou, jen ta šlupka je žlutá. Podobná, ne-li stejná odrůda, je Podarok Solnca a Princ Albert. Je to atraktivní, velmi ranná odrůda, a toto je letos třetí sklizený kousek. Dužina je křehká a křupavá, sladkost této odrůdy však nedosahuje kvality poznějších odrůd, ale jinak je to výborná a spolehlivá odrůda. Sadím ji hlavně do skleníku nebo foliáku, v každém případě roubovaná.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 9.8.2014 15:17
Z hlavy nyní nevím, ale je to buď Russkij Suvenir nebo XXL.
Mile mě překvapila odrůda Parade, kterou mám venku na záhoně. Je to typ kapie a vypadá velmi pěkně i úrodně. Trochu jinak mne překvapila i odrůda Ontara, tady jsem předpokládal že bude větší, ale ještě není všem dnům konec. Papriky si venku hodně vytrpěly než se zmátořily, nyní oplácí úrodou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 232.120 (?), 16.8.2014 6:31
Přidávám i fotečku našich paprik.Kromě obyčejných tam jsou i letos prvně námi pěstované: Garnet, žlutá kápie Ornela, Oreny,Sonar
|
|
|
|
|
|
|
host - 232.120 (?), 16.8.2014 21:32
No a tohle z toho(i když to se nepatří)vyrábíme.Plátky vykrajujeme pokud možno z rovnějších ploch, dá-li se to tak vůbec říct a používáme na clebíčky, ražniči +jednotlamky a co zbývá, použijeme na kousky menší, které jsou ekvivalentem čehokoliv sladkokyselého.Nálev používáme jako na okurky.J a Olí
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|