Moje nové tekvice 2014
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
deerslayer - Stříbrný Zahrádkář (489) - 84.120 (?) 7.2.2014 21:03
Tie Hubbardy Vám závidím, odkiaľ ich máte?...Modré Hokkaido by malo mať aj Semo, nevidel som to však v predajni, len zelené som kúpi, tak modré ako aj zelené by malomať tvrdšiu šupku, takže trvanlivejšie, l... pani Tomanová, čo s toľkými tekvicami robíte/budete robiť?...okrem toho, že to tlačíte rodine a známym (úprimne, ja som nepochodil, Hokkaido moje okolie príliš neočarilo). Pridajte nejaké recepty, skutočne oskúšané, je tu na to špeciálne založené vlákno... budem rád, budeme radi...
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3330) - 173.17 (?), 15.10.2014 17:55
Paní Dano,
zajímalo by mne, jak se Vám vydařila sezóna s těmi novými dýněmi, jaká byla úroda a které se Vám i po jiných stránkách zdají nejlepší. Chci totiž příští rok od stejného dodavatele objednat cca 10 odrůd tykví a Vaše reference by mně pomohly při výběru odrůd. Předem děkuji
Vladimír
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
kastef 1975 - Stříbrný Zahrádkář (305) - 138.131 (?), 20.10.2014 15:28
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3330) - 173.17 (?), 25.10.2014 10:57
Paní Dano, moc děkuji za Vaši odpověď. Že jste odpověděla, tak to mne opravdu potěšilo.
Vladimír
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 239.3 (?), 29.4.2015 14:11
Dobrý den,
nevíte prosím, kde sehnat osivo Muscade de Provence v Brně? Zatím jsme našla jen na Dobrasemena.cz, ale kvůli jednomu sáčku se mi nechce platit poštovné, krom toho už je pomalu čas výsevu...
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 240.105 (?), 29.4.2015 14:49
Myslím, že jsem ji dneska viděla na Jánské. Myslím byla i před nějakým časem v Bauhause Ivanovice. Moje jsou ze Sema, MOSCATA DI PROVENZA, takže tam, kde mají velký výběr jejich semen, by je mohli mít.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 209.210 (?), 29.4.2015 18:02
Děkuji mnohokrát! To Semo mě nenapadlo. Už mám balíček Moscata di Provenza doma:) Koupila jsem v zahradnictví u Semilassa v Brně.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 239.3 (?), 14.5.2015 9:35
Při kolika stupních a v jaké vlhkosti je nejlepší skladovat Muscade de Provence tak, aby dobře dozrála?
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![zahrada.cz](/obrazky/bannery/zahrada_wp_603.png) |
|
|