to je super! Mirku, akorad bacha na to, kdyz je date ven, casto bile odrudy mohou jakoby hnednout, ve skleniku jsou krasne bile... mel jsem letos bilou odrudu Snowy a bez problemu, plodila skvele, jinak jake odrudy zustavaji!??
Lilky vysadím více ven (oproti letošku), do skleníku dám tak dvě až tři rostliny pro skorou sklizeň, zbytek patrně do tunelu pod netkanou textilii. Přikládám letos pěstované odrůdy.
z techto odrud - ktera z nich mela nejvetsi plody? letos s nimi budu mene experimentovat, nebot jsem nasel vynikajici odrudu, uz jsem se tu o ni zminoval, ta predcila vsechny
u nich jsem si objednal jen tri odrudy, nebot jak jsem psal, jsem se stavjici odrudou spokojen, takze objednal jsem jen zelenou, zihanou odrudu a pak fialovou Carlson
Vysadím od každé odrůdy po jedné rostlině a pokusím se konečně nepoplést sazenice abych mohl srovnávat. Některé odrůdy vypadají ve skutečnosti jinak než na obrázku.
jinak jsem od letosku oucen, ze bile odrudy jsou vhodne do skleniku-aspon ma Snowy, plodila jak vstekla a navic svilusky a jina havet uprednostnily fialove odrudy pred ni, coz je vlmi zajimave. Letos planuji 100-130lilků.