Lilkoviště
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 28.7.2012 19:18
Tak jak to chutnalo?
Přilkádám snímek dnešní sklizně pro zítřejší grilovačku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 167.53 (?), 29.7.2012 11:27
dělám to hodně podobně, jen ten lilek dávám do trouby nejprve samotný na 20 minut a krájím ho na větší kostky
dle mých zkušeností lilek potřebuje raději o něco více času, když je ještě tužší tak to není ono
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mičurinec - Diamantový Zahrádkář (3092) - 93.3 (?), 29.7.2012 12:21
Honzo take gratuluji, je to podivana, na fotce je jaka odruda, venku nebo ve skleniku??
take mam radsi dele udelane lilky, kdyz jsou jeste trochu tvrde, neni to ono, ja miluji na kosticky nakrajene a na panvi udelane lilky a k tomu San Marzanovou pastu s bylinkami spolu s testovinami - a samozrejme poradne vino k tomu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|