Kalení destilátů jinak



      
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317) - 236.1 (?) 
26.8.2016 9:39

ledová k nasoleným jikrám to nemělo konkurenci.

Když zmrazíte jakýkoli destilát, chutnají všechny stejně. Proto se dřív pily slivovice chlazené, aby se potlačily nežádoucí tóny. Kvalitní ovocné destiláty se degustují i pijí při pokojové teplotě.

  
         
host - 13.3 (?), 26.8.2016 10:29

To já vím. Napsal jsem to pouze v souvislosti s kalením destilátů jako takových s tím, že opravu čistý destilát kupodivu sklon ke kalení ani nemá, i když je podchlazený. A nemusel ani projít kalolisem, jak zde popsal p. kol.Š. A ty solené jikry (na černém chlebu s máslem) jsem přihodil jenom proto, abych povznesl řemeslo paličské na jaksi vyšší úroveň :)))

            
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317) - 236.1 (?), 26.8.2016 17:02

Ta kombinace se solenými jikrami může být opravdu zajímavá. Kaviár můžu s čímkoli.

               
host - 196.216 (?), 16.2.2017 21:17

Musel jsem se k tomu vrátit. Dělal to ten lékopisný líh. Esence to nezakaluje. Ptal jsem se odborníků a ti pouze konstatovali, že jestliže lékopisný líh vyhovuje normě, pak je to v pořádku a kalení nevadí - není zajímavé. Tedy z tohodle jsem jelen.

Co si člověk neudělá sám, to nemá. Nebo to stojí za...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika