Jak chránit zahradu před hady

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) 
23.7.2007 11:24
Neznám člověka, kterému by bylo v přítomnosti zmije příjemně. Taky mi to moc dobře nedělá a nic na tom nemění fakt, že zmije je krásná, plachá a chráněná.  
 Přesto souhlasím s panem 43 27, že nebezpečnost zmijí se příliš démonizuje.  Pravděpodobnost úmrtí na uštknutí zmijí je v ČR asi stejná jako zabití meteoritem. Může za to m.j. písemnictví, vždyť tímto slovem se označují lidé těch nejhorších vlastností.
   Něco ze strachu z  hadů máme v genech. Je zajímaví, že plazícího se hada se instinktivně bojí i malé batole, které žádnou zkušenost nemá, zatímco pohled na krvelačnou šelmu je nechá klidným.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 0.203 (?), 25.7.2007 21:19
Něco na tom bude, sousedi mají holčičku 1,5 letou a ta se poprvé bála i plyšového hada . Zřejmě atavismy.

host - 111.8 (?), 29.5.2017 21:41
Zdravím, mi čekáme rodinu za 5 týdnu. Přítelkyně ma fobii z hadu a vselijake habeti. Mame tu vysazene zmije po cele vesnici a uz jsem jich par vyhodil z uhelny a překvapila me i užovka v nastipanem dreve kterou jsem včera hodil za barak. Sice mame psa, ale je to uz dedous. Par tydnu zpět ho ustkla zmije, ale je v poradku coz jsme rádi, ma uz vek. Hlavně mame hospodu se zahrádkou a piskovistem a chodí celkem dost rodin s dětmi. Uz rok se to snažím nějak vyřešit. Sekani trávy nepomohlo, seru každý druhy týden a tech potvor mam v baráku cim dal vic. Nerad jim ublizuju ale jak mi vleze had do baráku tak letí. Uz jen kvůli pritelkyni. Nemam je v lásce. Mam strach o lidi co k nam chodí a o rodinu. Doufám ze najdu neco co pomůže aby nam uz nelezli domu. Dekuju zarady.

host - 240.228 (?), 30.5.2017 12:12

Máte kočky? Ježky? U nás zmije nejsou, ale měli jsme tu plno užovek, za což jsme byli velmi rádi. Bohužel malá užovčata kočka úspěčně likviduje, takže už jsem jich poslední dva roky moc nevidělasad

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 92.38 (?), 30.5.2017 23:28

...seru každý druhy týden a tech potvor mam v baráku cim dal vic.

To Vám fakt nezávidím.

host - 157.239 (?), 31.5.2017 6:37

laughale no tak, pane doktore, on se asi jen uťuk, čéčko je jen kousek vedle eRka. Ikdyž-já mít zase prudce těhotnou partnerku a tchýni v baráku, tak mám taky staženocheeky! Chce to řádně vymést, provětrat chlév a okolí, aby se tam žádné zmije nedržely. A stále dupat, ať tomu rostou vláskylaugh. SPCH

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz