Nové příspěvky - Zpracování ovoce a zeleniny

Vylepšení a nové funkce pro vás
Vážení uživatelé, rádi bychom vás informovali o veškerých změnách, které jsme v průběhu posledních měsíců realizovali. S cílem vám poskytnout ještě lepší uživatelský zážitek a zpříjemnit vám procházení našimi stránkami, jsme provedli několik... celý příspěvek >
Čerpadlo na kvas, host, 17.7.2024
Taky by mě zajímala nějaká zkušenost. V garáži se hodně teplo a mívám problémy, že je kvas trochou cítit ředidlem. Pod garáži je sklep. Doprava meruněk dolů by se dala vymyslet větracím otvorem, ale jak potom dostat kvas nahoru? Tahat třeba 400 litrů... celý příspěvek >
Kolik Badyánu do Višňovky, Iroot, 26.6.2024
Zdravím, měl bych dotaz ohledně množství badyánun (kolik hvězdiček)  dát při macerování višní na výrobu višňovky. Do klasické 3litrovky dávám cca 1,5-2 kg višní, 3 kousky skořice, 5-6 hřebíčků, 35 dkg cukru a vše zaliju kvalitní vodkou nebo... celý příspěvek >
Čerpadlo na kvas, host, 22.5.2024
Zdravim. Uz Vam niekto poradil alebo ste vyskusal?
Jak zakopat slivovici, host, 5.5.2024
Zakopat slivovici na zahradě je jednoduché, stačí kvalitně uzavřít, do něčeho, co nehnije zabalit a hlavně nad láhev přidat kus železa. Není problém slivovich zakopat, ale po 30 letech ji najít, kdy už na zahradě nejsou ty stromy, mezi které se... celý příspěvek >
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, Efs, 4.4.2024
A ještě plete mirabelky s myrobalány. :-)
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 1.4.2024
Děkuji za reakci. O oddělení pecek už před kvašením by šlo uvažovat, protože před destilací jsem jich stejně většinu oddělil lisováním v bramborovém pytli. Akorát že v kvasu už jsou pecky celkem slušně oddělené, u čerstvého ovoce je na nich ještě... celý příspěvek >
1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika