Postrikovac
|
|
|
|
|
|
|
host - 110.174 (?) 28.3.2011 10:54, zobrazeno: 19964x
Dobry den, nenasel by se nekdo kdo by mel zkusenost s postrikovacem jak klasickým (na zádech a pumpování pákou) a AKU postrikovacem.
Má ten ruční dostatečný tlak?
Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 103.140 (?), 28.3.2011 18:52
Klasický zádový postřikovač je dobrá věc na jakékoli postřiky. Většina z nich má pístové čerpadlo. Je vyhovující, ale ještě o něco lepší je postřikovač s membránovým čerpadlem. To jsou mé zkušenosti. S aku-postřikovačem zkušenost nemám. Motorový postřikovač byl také vyhovující: když se stříká velká plcoha, člověk se tolik neunaví.
Josef.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 152.146 (?), 15.5.2011 14:10
Tych 2,8 by malo stacit... co bolo niekedy na trhu nepresahovalo nikdy 3 at a mnoho čín a talianov to dosahuje aj dnes. pokial je tam garantovane 5 hod prace na jedno nabitie, tak tomu co to potrebuje na pozemne rastliny, hlavne zeleninu bohate staci. A hlavne na velke plochy sklenika alebo folie kde benzinovy motor nie je vhodny kvoly exhalatom. Ak ide o SOLO tak ten ma este jednu vyhodu... spustu doplnkov a prislusenstva shodnych s chrbtovymi postrekovacni. Ked si bude vyberat chrbtovy mexhanicky postrekovac tak rozhodne taky co pracovny tlak sa tvori len v pracovnom valci objemu asi 3 dcl a nie v celom objeme nadrze. Tam sa fakt narobite stlcat 10 lt kvapaliny na 3 At to ozaj da moc prace. A este jednu dolezitu vec... ziadne uchytenie a ani pracovna paka nema byt srobmi pripevnena cez objemovu nadrz. Po case tak ci tak to bude tiect. Cize nadrz musi byt bez dier so srobami. Predidete k mokremu chrbatu. A dalsia postatna vec je moznost nastavit si trvale tlak aky vam vyhovuje podla potrieb rozptylu postreku a vydaneho mnozstva chemie. Nie vzdy sa potrebuje 4-6 at, ale postaci kludne 2at.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 180.2 (?), 15.5.2011 16:33
Dobrý den. Pane doktore, i do postřikovače s obsahem nádrže 20 litrů dáte v pohodě méně postřiku, kolik potřebujete, ale do malého nedáte víc než se vleze. To samozřejmě víte. Aku postřikovač SOLO je určen hlavně profesionálům, kteří potřebují skutečný výkon. Sám mám sice asi nějakou Čínu aku, ale taky má obsah 15 litrů a už bych jej neměnil. Prostě to i plné dáte hravě na záda a zbytek za Vás dělá stroj. Nedávno jsem stříkal zatravnění mezi stromy, takže to chtělo jen nabitou baterii, kvalitní herbicidní trysku a herbicid. A zbytek bylo jen chození podél řad bez nějakého pumpování. Stříkal jsem s ním i pilatku na menších stromech, jen to chtělo jinou trysku. Postřik 125. stromů byl hotový zhruba za hodinu. No a když jsem jej používal ve sklenících, tak žádný zápach ze spáleného benzínu a klid. Měl jsem totiž dřív i motorové SOLO. Zdravím Vás Stanislaw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 199.209 (?), 6.6.2011 22:28
Doporučíte postřikovač? cca 5litrů, spolehlivý, výhodou by byla možnost použití v domě-impregnace Bochemit, případně penetrace stěn (malování už neočekávám. děkuji
Solo 473d už se mi zdá moc velké, ale co zvládne?a tlakuje se celá nádoba a nebo jen ta menší nádobka uvnitř? u prodejce nevěděli skoro nic-krom membrány, natož o menších typech 461 a nebo tryskách... to už v hobbymarketech jsou podle nich prodavači a ne jen dokladači!!!
M
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|