jake jsou samozavlazovaci truhliky?

host - 44.15 (?) 
22.5.2008 11:21
No teda nic proti ale ty kose od lebise jsou "nepekne"a jeste ta cena! Pridelat si jakysi kos sroubama do parapetu a nechat si odirat lak parapetu kosem za cenu 160kc za kus to ne... velebnosti jdu blejt. ja jsem rad ze jsem si vyrobil jednoduchy pevny a ucelny drzak, ktery nenarusuje nijak vzhled a nerusi jakousi viditelnou konstrukci krasu rostlin. A protoze mam novou fasadu s 10cm plystyrenu tak nechci nic vrtat do fasady tak si nemuzu jiny system ani dovolit.Me to stalo 0 korun a trochu prace.Chapu ze pro nekoho to schudne neni a radsi si koupi vyrabeny drzak.Z.M.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 44.15 (?), 22.5.2008 11:28
no ja bych chtel videt po par sezonach jak ten parapet bude vypadat od toho primontovaneho kose.Navic utirat pod nim prach je nemozne, dale musite vyvrtat otvory podle roztece v drzaku truhliku. a na zimu ho demnotovat.Ja si jen vyhaknu drat z uhelniku a muzu truhliky zazimovat.Pri utiraní prachu je mozne pripevneny truhlik nadzvednout.Jo ten prach bych uz mel utri viz foto :-) Z.M.

host - 1.3 (?), 22.5.2008 11:39

Ježíšímarjá, mě tedy nikdy nenapadlo utírat prach pod truhlíkem, když truhlík stojí na parapetu, tak snad pod ním tolik prachu není a přitom doma normálně uklízím, nejsem žádný bordelář.

host - 44.15 (?), 22.5.2008 12:07
Parkrat behem vegetace rostlin to utru no sak su enom chlap Z.M.

host - 160.121 (?), 6.6.2015 15:15

Zdravím, chci se zeptat, jak mám přichytit truhlík na parapet, když jsem v 5 patře a tudíž mohu k parapetu jen zezhora? Díky.

Melisa - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (300) - 146.249 (?), 6.6.2015 18:37

Já mám truhlíky prostě jen postavené na parapetu. samozavlažovací jsou hodně těžké, parapet dost široký. utírat pod truhlíky prach mě teda nenapadlo.:-))))

host - 163.0 (?), 4.5.2021 21:59

Pokud byste se zeptali mě, určitě bych zvolila samozavlažovací truhlík. V dnešní době se už dělají i na pohled líbivé, které nejenom, že kontrolují množství vody v zemině, ale také reprezentují.Jsou rozhodně lepší, než ty obyčejné - jak píšete normální truhlíky. Viděla jsem je dokonce teď někde v akci.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz