Zdravím,
no ja som asi pred 1,5 rokom kúpil HECHT 45 a odvtedy iba nadávam... Problémy s mazaním reťaze som vyriešil, ale už dosť dlho mám problém so štartovaním - pretáča sa mi štartovacia kladka, a teda vúbec nezaberá za zotrvačník. Prišiel som síce na príčinu - po niekoľkých štartovniach kladka vždy ohne tie kovové zarážky na zotrvčníku až tak, že už za ne nezaberie, ale neviem tu príčinu odstrániť natrvalo. Musím ju vždy rozobrať - dať dolu kryt so zotrvačníkom a kliešťami vyrovnať tie zaráždy na zotrvačníku do polohy, kedy už za ne kladka zaberie. Čo ma však včera, keď som googlil na nete "zotrvacnik HECHT", zarazilo, je, že tie zarážky sú formované do tvaru ležatého "L", ale na mojej sú tvarované do ležatého "U", čo by mohol byť problém, nakoľko sa takto skracuje zachytávacia plocha pre kladku... Teraz teda neviem aký skutočný tvar majú mať tie zarážky na modeli HECHT 45 a či ich náhodou nemám zle ohnuté, možno sa ohli pod vplyvom tlaku kladky alebo to už prišlo tak z výroby, neviem... Neviete niekto, kto má pílu HECHT 44 aleb 45 pozrieť ako sú tam tie zarážky?
Vďaka.