Stihl MS 290 nejde seridit volnobeh

host - 111.65 (?) 
21.3.2013 22:50, zobrazeno: 9893x

Dobry den

Mam dotaz na zkusene poradce. Nejde mi seridit karburator na pile v nazvu, ma vysoky volnobeh i kdyz je skrtici klapka uplne zavrena. Vymenil jsem membrany v karburatoru, jehlovy ventil, sitko v karburatoru, palivovy filtr v nadrzce - vse co se tyce paliva a smesi.Problem je stejny jako pred tim.Kdyz pridam bohatost otacky se snizi, ale pila je lina a pomalu akceleruje.Kdyz uberu bohatost tak jak by mela byt, pila je ziva, ale strasne dlouho trva nez klesnou otacky volnobehu a kdyz klesnou tak pokazde jinak jednou vysoke podruhe nizsí, ale retez se porad toci.Pila je deset roku stara rere jenom palivove drevo zhruba 30kubi rocne.Myslim ze si to prisava nekde falesny vzduch bud saci trubka nebo gufera. Je to mozne?

Dik za rady

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Jani02 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (277) - 154.110 (?), 22.3.2013 7:08

Prisáva si falošný vzduch. Podľa veku by som to typoval na guferá a spoj valec-viečko.Pozrel by som aj sacie hrdlo.

host - 111.65 (?), 27.3.2013 22:24

Problem je nalezen prisava si vzduch mezi valcem a vickem protoze byly povolene dva srouby ktere drzi valec a vicko. Uz je to rozdelane dam nove gufera, pist, hadicky melo by to makat dal.Jinak dik za rady

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika