Áno prepáčte, na SKstránkach sú stále modely SP a bez indexu.NaNemeckých už SP ani nieje.Tak to je veľký prepad, jedine,že by to išlo napraviť odstránením catu.Lebo 656 a651 boli fantastické profi mašinky.
Prepáčte páni odborníci, ale mám pocit že vami ospevované profi SOLO 651c je obyčajná farma totiž 651SP z katalizátorom.SOLO 651 je profi a to je iná liga.Ach ten zas... ný béďa, takto oblbuje ďalej.
Áno prepáčte, na SKstránkach sú stále modely SP a bez indexu.NaNemeckých už SP ani nieje.Tak to je veľký prepad, jedine,že by to išlo napraviť odstránením catu.Lebo 656 a651 boli fantastické profi mašinky.
asi skweb ich este predava tak ako ich ma..novinky u SOLa su od januara tak je mozne ze na sklade im zostalo... a duplom ked MF robi tak akciovu osvetu
Zdravím, po 10 letech dělání paliva cca 30-35m na rok do špalků.Do průměru 25 cm by stačila nějaká 45ccm např. Solo 644 prof. Nad 30 cm průměru to chce nad 50ccm nejlépe Solo 651 nebo ideálně Husqv.653. Sám mám Solo 645 a Shind 5200. Solo 645 je plast a není to ono nestačí se chladit a mění se napnutí řetězu.