Solo v Mountfielde

host - 250.188 (?)
6.2.2013 17:27

Především zisk Mountfieldu je na burzovně obchodovanou firmu už nyní velmi nízký: 14,8 milionu korun v roce 2010 a asi 20 milionů korun rok předtím. Velmi nízká je také zisková marže (kolem půl procenta). S takovouto velikostí a nabídkou minoritního podílu to bude velmi malá emise, pokud se ve finále na parket pražské burzy vůbec dostane.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 149.89 (?), 6.2.2013 16:57

však ano ale z 200% cen takže seto bude opět prodavat jeste o neco draž než pres rok laugh to delají vsichni obchodníci

host - 250.188 (?), 6.2.2013 17:27

Především zisk Mountfieldu je na burzovně obchodovanou firmu už nyní velmi nízký: 14,8 milionu korun v roce 2010 a asi 20 milionů korun rok předtím. Velmi nízká je také zisková marže (kolem půl procenta). S takovouto velikostí a nabídkou minoritního podílu to bude velmi malá emise, pokud se ve finále na parket pražské burzy vůbec dostane.

host - 150.24 (?), 17.1.2013 6:56

Chlapi, preco sa stale dokola najde niekto kto sa mountfieldom necha oblbut? Potom za mesiac - dva tu bude plno prispevkov o tom aki su neseriozni, aka je to nizka kvalita atd atd. Nie je potreba si stale dokola dokazovat ze su to smejdi.

Tieto strasne dobre akcie musi predsa niekto zaplatit, nie su predsa zadarmo, rozmyslajte predsa!

Ja by som u MF nekupil ani hrable, chodte radsej do znackovej predajne Stihlu, Dolmaru, HQ a kupte si poriadnu pilu, vyplati sa to verte mi. Pila je zalezitost na 20 rokov ak nie do smrti, tu by som par desiatok EUR nesetril...

host - 18.68 (?), 17.1.2013 7:43

Opravdu nemusíte kupovat ani hrable. Jsem profesionální zahradník a mám od nich rosič, sekačku, motorové čerpadlo, motorový zemní vrták. Vše už hodně dlouhou dobu zcela bez problémů, jen klasická opotřebovanost prací a věkem. Kde asi dělám chybu? Tak jsem si včera koupil Solovku a po prvním řezání jsem nadšený. A to jsem řezal skutečně už vším možným. Zanedlouho budu mít totiž 60 roků a původním povoláním jsem lesař. Stanislaw

host - 149.89 (?), 17.1.2013 9:13

Zdravím jaky model SOLO pilky jste zakoupil?

MF je bezpochyby nejznámější obchod na zahradní techniku, kazdy ví cojeto za firmu at už si oni myslí dobré nebo spatné. Nezkušený nebo začínající zahradník tam koupi stroj a nema vubec tucha nic o pravidelné uržbě a provozních naplních. seče řeže doslova až do doby než se neco pokazí nebo to jednoduše prestane fungovat apk nastavají problémy s reklamací. Vetsina zakazníku MF si za své problémy muže dle mého sama (píšu většina! tj ne všichni, samozrejme že prodavají plno vyrobku které opravdu toho moc nevydrží) které pak chce resit na reklamaci. technicky na tom moc dobre nejsou kdyz pak chodí do servisu s kdejakou kravinou a pak za kdejakou kravinu platí 300,500, 800 kc apk najde na netu clanek kde nasel podobného kolegu a pise koupil jsem tam pilu do servisu jsem dal už 5000 a pila stala 7000 to kdybych vedel tak si koupim za 12000 STIHL a mel bych pokoj... kdo ví jestli by stejným zachazením s pilou byti stihl dopadl stejne kdyz pribalený olej do paliva naleje do nadržky pro olej na retez apodobně.

host - 18.68 (?), 17.1.2013 10:24

Dobrý den. Je to model 643 IP, dokonce jsem měl štěstí, v ten den to byl poslední kousek na prodejně. Souhlasím s Vámi, že za hodně věcí si můžou uživatelé sami. Ještě z doby, kdy jsem dělal lesařinu mám kamaráda, který má prodejnu a servis. Ten by mohl vyprávět co všechno už opravoval, je starší než já. Prostě si pilu dnes může koupit každý, i když o údržbě nemá ani tušení. Akorát moc nesouhlasím s tím jak píšete, že nezkušený zahradník. Netvrdím to na 100%, ale zahradníci se o údržbě a opravách všeho co používají učí na školách, takže dle mého připraveni jsou. Stanislaw

host - 149.89 (?), 17.1.2013 11:17

jaka je zaruka? 2 roky nebo vymeslena 7 letá

host - 18.68 (?), 17.1.2013 12:02

Musel jsem se jít podívat do záručáku a je tam označena záruka dva roky.

host - 37.23 (?), 17.1.2013 12:13

v prodejnách i na webových stánkách je u pil Solo uvedena záruka 7 let

Tím neříkám, že to je nějaká výhoda.

host - 37.23 (?), 17.1.2013 12:15

aha, ale neplatí to pro pily zařazené Mountfieldem do kategorie hobby 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024