Problemy se startovaním motorové pily

host - 98.74 (?) 
20.5.2009 18:15, zobrazeno: 4610x

dobry den mam 14 dnů starou motorovou pilu Husqvarna, hobby serie řezal jsem s ní cca 30 minut tenké desky a trámky 70X70mm, pilu jsem normalne odstavil a na druhy den už ji nemuzu nastartovat..vycistil jsem filtr, zkontroloval PHM, svíčku,zkratka vse co zkontrolovat slo... kdyz startuju, tak citím krasně benzín, ale motor zkratka nenaskoci... pokud mate jakoukoli radu, budu jen rad... DavidMadr@seznam.cz

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 98.74 (?), 20.5.2009 18:44

Nejprve ověřte, zda je vidět na vyšroubované a zapojené svíčce při zapnutém zapalování jiskra. Před zkouškou proveďte kontrolu kontaktů svíčky, zda nejsou kapkou směsi propojené, tak je očistěte profouknutím. Pozor na možné zapálení směsi od svíčky, která se ke svíčce dostane po startovacím pokusu z otvoru svíčky. Pokud bude jiskra v pořádku - modrá, jasně viditelná, tak zkuste znova po našroubování svíčky start. Když se to nepovede, tak vyměňte svíčku a vyzkoušejte. Při situaci, kdy nebude jiskra viditelná, vyměňte svíčku a ověřte jiskru, pokud nebude jiskra ani po výměně svíčky, tak zkontrolujte, zda je vypínač zapalování v pořádku jednoduchým proměřením. Pokud se to nepodaří zjistit, tak se obraťte na servis, který Vám závadu odstraní v záruce. Je možné teoreticky, že je vadné zapalování, což je mimo pokusy o opravu doma, navíc v záruce.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika