Ahojte! Rád by som poznal názory. Mám Pilu od začiatku kúpi Partner 351, má 22 rokov, vzorne som sa o ňu staral nemá ani 300 motohodin. Pred pár mesiacmi som ju potreboval, nechcela naštartovať. Bola odložená bez benzínu. Nalial som benzin a nič. Keď som otváral po naliati e nestartovani zátku nádrže ostriekal ma benzin, bol tam tlak. Rorozobrali sme pilu boli popraskané hadičky. Ani po výmene hadičiek nenaštartovala, mala slabú iskru, objednal som nové zapalovanie aj sviečku nebolo to drahé. Pila potom naštartovala, ale po vytočení do obrátok zhasla.Dobre, objednal som nový karburátor činsky ale presne taký podobný ako bol Walber v nej. To isté sa dialo otáčky, zhasla,objednal som Turecký karburátor, to isté sa dialo, Dnes mi prišli semeringy oba na klukovku, že vraj môže tahať z tadial falošný vzduch, že môžu byť stvrdnuté rokmy objednal som este nový filter aj zátku nadrže benzinu.,neviem čo este treba urobiť.,či ju mám zahodiť?Kúpil som si niovú pilu, ale je mi túto starú luto zahodiť. Pozeral som cez výfuk aj piestny krúžok, je v poriadku, nieje pripečený Dik za radu!